0

Bridgestone Blizzak W995 195/75 R16C 107/105R

Код товару: 307358

Наявність: немає на складі

4 351 грн


сума: грн.
Виробник :Bridgestone
Модель :Blizzak W995
Ширина :195
Профіль :75
Діаметр :16
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :R (170 км / год)
Індекс навантаження (кг) :107 (975 кг) / 105 (925 кг)
Тип транспортного засобу :легковантажної
Посилення :C
Країна виробник :Японія
Рік виготовлення шин :2021

Blizzak W995

Опис шини Bridgestone Blizzak W995


Ставлячись до лінійки зимових легкових моделей, нешипованная шина Bridgestone Blizzak w995 призначена для малотоннажних комерційних автомобілів. Тим не менш, вона має ті ж самі характерні риси, що вигідно відрізняють покришки японського бренду від численних конкурентів.

Гумова суміш Multicell

Однією з них є стабільне зчеплення на слизькому покритті в дуже широкому діапазоні температур . Вони багато в чому забезпечуються за рахунок фізико-хімічних властивостей гумової суміші протектора, створеної з використанням технології Multicell. Він має два шари, зовнішній з яких виготовлений з пористого компаунда. Наявність численних порожнин з одного боку підвищує еластичність протектора, забезпечуючи йому можливість ефективно чіплятися за найменші нерівності на дорожній поверхні, а з іншого - вбирати вологу, осушуючи тим самим пляму контакту.

Збільшена кількість ламелей

ще однією особливістю протектора є вкрай щільне розташування ламелей. Це дозволило значно збільшити кількість гострих граней, які значно підвищують ефективність роботи шини на слизькому від води і льоду покритті. Оскільки більшість цих мініатюрних прорізів мають поперечну спрямованість, то найкращим чином їх наявність позначається при поздовжніх прискорень.

3D-ламелі в плечових блоках

Японська компанія одна з небагатьох, хто в галузі випускає шини для комерційних автомобілів з 3D-ламелями в плечових блоках. У даній моделі це рішення забезпечує ряд важливих переваг. Одне з них - суттєве збільшення зчіпних властивостей при гальмуванні на слизькому покритті. При цьому тривимірне будова стінок ламелей жорстко обмежує рухливість плечових блоків при впливі на них різноспрямованих сил прискорення. В результаті підвищується стабільність зчіпних властивостей, знижується ймовірність виникнення нерівномірного зносу.

Основні особливості Bridgestone Blizzak w995

- двошарове будову протектора з пористої зовнішньої частиною покращує зчіпні властивості на льоду, еластичність при негативних температурах;
- підвищена щільність розташування ламелей забезпечує надійне поведінку на слизьких дорогах;
- 3D-ламелі в плечових блоках скорочують протяжність гальмівного шляху, покращують керованість, перешкоджають нерівномірного зносу.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі