0

Bridgestone Blizzak ICE 185/60 R15 88T XL

Код товару: 432076

Наявність: на складі 4 шт.

3 201 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Bridgestone
Модель :Blizzak ICE
Ширина :185
Профіль :60
Діаметр :15
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :88 (560 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Росія
Рік виготовлення шин :2019

Blizzak ICE

Опис шини Bridgestone Blizzak Ice


Зимова шина Bridgestone Blizzak Ice підходить практично до будь-якого сучасного легкового автомобіля. Розроблено на базі моделі VRX2, яка «поділилася» з новинкою дизайном біговій частини протектора. У той же час використання більш сучасного компаунда дозволило істотно поліпшити зчіпні властивості на зледенілому покритті, а також збільшити експлуатаційний ресурс шини.

Оптимізована форма кромок блоків

Однією з особливостей дизайну протекторного малюнка є оригінальна форма граней блоків. Вона збільшує площу поверхні, що контактує з дорожнім покриттям. При цьому тиск на нього підвищується. Це істотно покращує зчіпні властивості, особливо на льоду, на поверхні якого від тертя виникає плівка води. Краї блоків за рахунок своєї особливої форми направляє її в одну з довколишніх дренажних канавок, підсушуючи тим самим зону контакту шини з дорогою.

Оновлений компаунд

Бігова частина протектора шини виготовлена з гумової суміші Active Multicell 2 -й ітерації. Відмінністю від компаунда минулого покоління є збільшена пористість. Це дозволяє протектору набагато краще вбирати вологу з зледенілій поверхні, забезпечуючи тим самим максимально щільний контакт з нею. Ще однією особливістю компаунда є підвищений вміст силіки, а також наявність спеціальних полімерів. Діоксид кремнію забезпечує еластичність при низьких температурах. У свою чергу, полімери забезпечують високу міцність і різну довжину молекулярних звязків між усіма компонентами компаунда. В результаті до еластичності додається збільшений коефіцієнт зчеплення з будь-якій дорожній поверхні і стійкість до зношування.

Асиметрична протекторний малюнок

Однією з ключових особливостей дизайну протекторного малюнка є збільшена площа зони, що контактує з дорожньою поверхнею. Цьому сприяє, як щільне розташування блоків, так і їх великі розміри. При цьому зовнішній тиск від ваги автомобіля розподіляє дуже рівномірно. В результаті покращується не тільки зчеплення, але і його стабільність. Крім того, такий дизайн надає керованості надійність і прогнозованість. Ще однією особливістю малюнка протектора є W-подібна форма блоків в центральній частині. Вона підвищує стійкість блоків впливу поздовжніх сил прискорення. Це надає поведінці шини при розгоні і гальмуванні кращу стабільність.

Основні особливості Bridgestone Blizzak Ice

- збільшені розміри плями контакту завдяки високій щільності розташування блоків і оптимізованої формі профілю біговій частини протектора;
- W-подібні блоки в центральній частині перешкоджають прослизання при гальмуванні і розгоні;
- компаунд Active Multicell 2-го покоління поліпшує зчеплення на зледенілому і мокрому покритті;
- висока щільність розташування ламелей забезпечує пляма контакту сотнями додаткових зчіпних кромок;
- оптимізована форма граней блоків збільшує їх площу контакту з дорогою, а також тиск на нього.


Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі