0

Белшина Бел-188 175/70 R13 82S

Код товару: 268306

Наявність: немає на складі

1 216 грн


сума: грн.
Виробник :Белшина
Модель :Бел-188
Ширина :175
Профіль :70
Діаметр :13
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :Пд (180 км / год)
Індекс навантаження (кг) :82 (475 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Білорусь
Рік виготовлення шин :2021

Бел-188

Опис шини Белшина Бел-188


Зимова легкова шина Белшина Бел-188 є однією з новинок відомого в нашій країні білоруського виробника. Дана модель призначена для сучасних легкових автомобілів компактного класу, забезпечуючи їм високий рівень безпеки на будь-яких зимових дорогах.

Жорстке центральне ребро

Відмінною особливістю протекторного малюнка цієї шини є дуже широке поздовжнє ребро, розташоване в самому його центрі. Даний елемент протектора, завдяки своїй високій стійкістю до динамічних деформацій, забезпечує прекрасну курсову стійкість на будь-якій швидкості, низький опір кочення, а також швидкість реакцій на дії кермом.

V-подібне розташування протекторних блоків

Однією з характерних особливостей шини Белшина Бел-188 є V-подібне розташування протекторних елементів. Такий малюнок протектора демонструє свої найбільш сильні риси саме на слизьких зимових покриттях, відрізняючись при цьому підвищеною паливною економічністю.

Хрестоподібні прорізи

Своїм прекрасним зчіпних властивостях на засніжених покриттях ця шина зобовязана особливій будові плечових зон протектора . У цій частині протекторного малюнка розташовується безліч хрестоподібних прорізів, які при русі по снігу захоплюють його, забезпечуючи тим самим підвищену зчеплення. Оскільки їх розмір досить великий, то до моменту наступного контакту з поверхнею дорожнього полотна, вони повністю звільняються від снігових мас, що також сприятливо позначається на стабільності при русі по засніжених дорогах.

Висока щільність ламелірованія

оскільки білоруські шинники при розробці цієї моделі вважали за краще обійтися без шипів, то для компенсації їх відсутності вони використовували ламелі, рівномірно покривши ними весь протекторний малюнок. Завдяки хвилеподібною формі, фахівцям компанії вдалося значно збільшити число ламелей, а разом з цим і кількість формованих ними крайок зчеплення, що, в свою чергу, забезпечило шині надійну керованість на льоду.

Основні особливості шини Белшина бел 188

- жорстке центральне ребро покращує курсову стійкість на високій швидкості, надає керованості спортивну точність і однозначність реакцій, зменшує опір кочення;
- симетричний направлений малюнок протектора з V-подібним розташуванням елементів оптимізований для експлуатації на будь-яких зимових покриттях;
- відмінні тягово-зчіпні властивості на снігу і льоду, завдяки безлічі крайок зчеплення, сформованих численними блоками і ламелей, хвилеподібні кромки яких покращують керованість на асфальті.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі