0

Zeta Azura 245/50 R18 100W

Код товару: 319640

Наявність: немає на складі

1 978 грн


сума: грн.
Виробник :Zeta
Модель :Azura
Ширина :245
Профіль :50
Діаметр :18
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :З (270 км / год)
Індекс навантаження (кг) :100 (800 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :2020

Azura

Опис шини Zeta AZURA


Літня шина Zeta AZURA призначена для кросоверів і позашляховиків, які використовуються переважно на асфальтованих дорогах. Модель розрахована на тривалий рух на високій швидкості, демонструючи в таких умовах відмінну стійкість, швидкість і точність реакцій на дії водія.

Широке ребро в центрі

Значною мірою ці властивості забезпечуються жорсткістю суцільного поздовжнього ребра у центрі. Цей елемент має виняткову стійкість до механічного впливу, особливо при бічних прискореннях. Крім того, суцільне ребро значно зменшує опір коченню, ніж знижується нагрів шини і витрата палива.

Стійкість в поворотах

Плечові зони протектора мають дизайн, також адаптує шину до експлуатації на високій швидкості. Розташовані тут блоки мають складову конструкцію - дві частини зєднані між собою жорсткими перемичками. В результаті забезпечується не тільки підвищена стійкість при маневруванні, а й швидкість і точність в управлінні.

Низький рівень шуму

Однією з характерних рис шини є знижений рівень шумів при русі. Багато в чому це обумовлено формою протекторних блоків. Всі їх кути виконані округленими, а самі елементи розподілені по поздовжніх рядах і розташовані зі зміщенням відносно один одного. Це помітно знижує ризик виникнення, як шумів, так і низькочастотних вібрацій.

Основні особливості шини Zeta AZURA

- суцільне поздовжнє ребро в центральній частині покращує курсову стійкість, знижує витрату палива;
- широкі складові блоки в плечових зонах перешкоджають ковзань при маневруванні, покращують оперативність управління, скорочують протяжність гальмівного шляху;
- високий рівень акустичного комфорту забезпечується оптимізованим розташуванням і формою протекторних блоків;
- широкі поздовжні канавки під нахилом зводять до мінімуму ризик виникнення аквапланування практично на будь-якій швидкості.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі