0

Sailun Atrezzo Elite 175/70 R13 82T

Код товару: 380012

Наявність: немає на складі

1 101 грн


сума: грн.
Виробник :Sailun
Модель :Atrezzo Elite
Ширина :175
Профіль :70
Діаметр :13
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :82 (475 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Рік виготовлення шин :

Atrezzo Elite

Опис шини Sailun Atrezzo Elite


Літня шина Sailun Atrezzo Elite є однією з восьми моделей, недавно представлених китайським виробників спеціально для європейських автомобілістів. Розробкою займалися іноземні фахівці, а в її конструкції застосовуються нові технології і матеріали. Це дозволило забезпечити відмінну для свого цінового діапазону керованість і зчеплення.

Відмінні характеристики у всіх режимах руху

Протектор шини виконаний в модному сьогодні асиметричному дизайні. Він розділений на кілька ділянок, кожен з яких забезпечує певні експлуатаційні властивості. Найчастіше протекторні елементи взаємодіють один з одним, що призводить до значного поліпшення деяких характеристик. Як приклад можна привести поздовжнє ребро і плечову зону з зовнішньої сторони протектора. Обидва елементи мають жорстку і стійку до поперечних прискорень конструкцію, що надає шині стабільність, стійкість на будь-якій швидкості і при маневруванні, а також підвищує точність керування автомобілем. А протекторні елементи, розташовані ближче до внутрішнього боку забезпечують поздовжні тягово-зчіпні властивості.

Підвищена опірність до аквапланування

Навіть на високій швидкості ризик виникнення аквапланування у цій шини буде мінімальний. Ефективність роботи дренажної системи знаходиться на досить високому рівні. Її ключовими елементами є поздовжні канавки, що володіють значною місткістю. До них приєднуються поперечні канали. Більшість з них нахилене щодо напрямку руху, що дозволяє збільшити швидкість циркуляції води по ним за рахунок впливу відцентрових сил обертання колеса.

Широкі зони плеча протектора

Більше половини площі протектора припадає на плечові блоки. Вони являють собою дуже масивні елементи з розташуванням перпендикулярно напрямку руху. Такі блоки істотно розширюють пляма контакту, попутно надаючи йому форму, близьку до квадратної. В результаті знижується питомий тиск на дорожню поверхню і разом з ним ступінь абразивного впливу на протектор. Додатково це властивість посилюється рівномірним розподілом зовнішнього навантаження по всій площі плями контакту. Ці особливості покращують кілька ходових якостей шини - керованість, зчеплення при маневруванні, опір коченню. Крім того, зменшується знос протектора, що збільшує термін його служби.

Прогресивний склад компаунда

Дана модель однієї з перших отримала гумову суміш зі значно оновленим складом. Ключовими нововведеннями стала високодисперсна мікро-силика і модифікований бутадієн-стірольний каучук. Перший компонент покращує здатність протектора щільно облягати дрібні дорожні нерівності, що підвищує зчеплення з покриттям. У свою чергу, МБС-каучук забезпечує більш рівномірне змішування інгредієнтів гумової суміші. Це покращує її однорідність і, як наслідок, експлуатаційні властивості.

Основні особливості шини Sailun Atrezzo Elite

- розділений на кілька ділянок асиметричний протектор ефективний при будь-яких дорожніх умовах;
- мінімальний ризик аквапланування забезпечується високою продуктивністю дренажної системи, що використовує в роботі відцентрові сили обертання колеса;
- масивні плечові блоки поліпшують зчеплення і керованість в поворотах, скорочують протяжність гальмівного шляху, перешкоджають передчасному стирання протектора

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі