0

Sailun Atrezzo 4 Seasons 185/60 R15 88H XL

Код товару: 376137

Наявність: на складі 4 шт.

2 101 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Sailun
Модель :Atrezzo 4 Seasons
Ширина :185
Профіль :60
Діаметр :15
Сезон :всесезонна
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :88 (560 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :2023

Atrezzo 4 Seasons

Опис шини Sailun Atrezzo 4 Seasons


Всесезонна шина Sailun Atrezzo 4 Seasons призначена для компактних і середньорозмірних легкових автомобілів. Модель пропонується в декількох десятках типорозмірів для коліс з посадковим діаметром від 14 до 17 дюймів. Характеризується високою ефективністю на засніженому і мокрому покритті, стійкістю в поворотах.

Асиметричний протектор

Багато в чому ефективність шини на різних типах покриття обумовлена застосуванням протектора з асиметричним дизайном і його поділом на кілька функціональних ділянок. Такими є зовнішня і внутрішня сторона протектора, а також його центральна частина. Кожен з цих ділянок покращує певні експлуатаційні властивості шини, а при взаємодії один з одним підсилюють їх.

Зовнішня сторона

Плечова зона з зовнішнього боку протектора містить масивні блоки, розташовані під вкрай невеликим нахилом. Маючи практично прямокутну форму, ці елементи мало схильні до деформації під впливом бічних сил прискорення, завдяки чому шина зберігає високу стійкість при маневруванні і в поворотах навіть на великій швидкості. При розгоні і гальмуванні плечові блоки, формуючи довгі поперечні межі, підсилюють зчеплення.

Центральна частина

Протекторний малюнок в його центральній частині містить два поздовжніх ребра, одне з яких суцільний, а інше - формується стрілоподібними блоками. Таке рішення з одного боку забезпечує шині курсову стійкість і стабільність зчіпних властивостей при прямолінійній русі, а з іншого - додатково посилює ефективність роботи протектора при поздовжніх прискорень.

Внутрішня сторона

Цей функціональний ділянку виконує відразу кілька задач. Перш за все, це поліпшення зчіпних властивостей при розгоні і гальмуванні, а також відвід від плями контакту води і її суміші зі снігом і брудом. Розташовані тут блоки виконані довгими і вузькими, мають значний нахил, як і дренажні канавки між ними.

Основні особливості Sailun Atrezzo 4 Seasons

- призначена для використання протягом всього року;
- хвилеподібні і прямі ламелі покращують зчеплення на засніженому і мокрому покритті;
- асиметричний протекторний малюнок з кількома функціональними ділянками забезпечує високу ефективність в будь-яких дорожніх умовах.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі