0

NorTec AT 560 215/75 R15 100Q

Код товару: 332561

Наявність: немає на складі

1 701 грн


сума: грн.
Виробник :NorTec
Модель :AT 560
Ширина :215
Профіль :75
Діаметр :15
Сезон :всесезонна
Індекс швидкості (км / год) :Q (160 км / год)
Індекс навантаження (кг) :100 (800 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Країна виробник :Росія
Рік виготовлення шин :2020

AT 560

Опис шини Nortec AT560


Шина Nortec AT560 є однією з новинок алтайського шинного комбінату і призначена, перш за все, для позашляховиків. Модель пропонується в одному єдиному типорозмірі - 215 / 75R15, який застосовується на більшості популярних автомобілів з приводом на всі колеса. Ще однією важливою особливістю шини є формальна приналежність до категорії All Terrain. Насправді вона демонструє найбільш сильні свої сторони на покриттях зі зниженою несучою здатністю.

Протектор для бездоріжжя

Однією з відмінних рис шини є відкритий дизайн протектора. Він містить велику кількість окремих блоків складної багатокутної формою. Завдяки їй кожен з блоків формує більш десятка різноспрямованих зчіпних крайок, що забезпечує шині відмінну продуктивність, особливо на слизьких покриттях.

Слід зазначити досить велику відстань між блоками. Це дозволяє протектору ефективно самоочищатися від сторонніх часток, що, зокрема, забезпечує поліпшену продуктивність на грунтових та засніжених покриттях.

І ще однією важливою перевагою такого протектора є виняткова стійкість до аквапланування. Численні канавки між блоками вкрай ефективно осушують пляму контакту, одномоментно відводячи величезна кількість води.

Спеціальний компаунд

В шині застосовується компаунд, склад якого підібраний, виходячи із специфіки експлуатації поза дорогами з твердим покриттям. Протектор виготовлений із сучасних матеріалів, які надають йому підвищену міцність і стійкість до агресивного механічної дії. Додаткова надійність забезпечується збільшеною висотою блоків.

Основні особливості Nortec AT 560

- спроектована спеціально для позашляховиків;
- відмінна продуктивність поза дорогами з твердим покриттям;
- протектор з відкритим дизайном;
- компаунд з підвищеною міцністю до проколів і розривів

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі