0

Nankang AS1 165/35 R18 82V XL FR

Код товару: 273653

Наявність: на складі 4 шт.

3 930 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Nankang
Модель :AS1
Ширина :165
Профіль :35
Діаметр :18
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :82 (475 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :2023

AS1

Опис шини Nankang AS1


Літня шина Nankang AS1 використовується на легкових автомобілях. Ця шина спеціально розроблена для тих, хто любить міську їзду. Вона відмінно себе веде на дорозі при будь-яких погодних умовах, будь то дощ або сонячний день.

Протектор має асиметричний малюнок, який підходить ідеально для міських автомобілів. Через велику кількість канавок, розташованих на зовнішніх краях, вона прекрасно тримає дорогу на великих швидкостях. Вони також сприяють зменшенню витрати палива (опір тертю кочення зменшується на 18%). Шина має ефективне водовідведення із зони контакту за рахунок застосування водовідвідних канавок, розташованих з внутрішньої частини шини і знижений рівень шуму. За рахунок цього відбувається поєднання прекрасних технічних характеристик з комфортом руху.

Щоб посилити опору акваплануванню протектор шини Nankang AS-1 має дві широкі прямі канавки. Підвищення безпеки при їзді на мокрому дорожньому покритті досягнуто за рахунок застосування методу забору в центральну канавку води з подальшим відведенням її через спеціальні дренажні канавки дугоподібної форми. Рівномірний застосування тонких гладких ламелей дозволило домогтися зниження рівня шуму і зробив їзду більш комфортною. Збільшити периферичну зносостійкість допомогли унікальні прямі канавки протектора розташовані на зовнішніх краях. Застосування технології «два-в-одному» дозволило максимально зменшити рівень шуму.

Протектор має не симетричний малюнок, але при цьому загальна площа протектора плями контакту, розташованого з правого боку, дорівнює площі протектора лівого боку.

Основні особливості шини Nankang AS-1

- унікальний дизайн канавки протектора розташованої на плечовій зоні запобігає нерівномірний знос шини;
- рівномірне розташування канавок вузьких підвищують маневреність шини;
-дизайн протектора спроектований так, щоб забезпечити зменшити шум і збільшити комфорт при їзді;
- два прямих каналу розташованих по центру протектора збільшують маневреність шини, а дизайн ламелей і канавок підвищую зчеплення з мокрим дорожнім покриттям.

Читати далі Сховати