0

Contyre Arctic Ice 185/60 R14 82T (под шип)

Код товару: 273125

Наявність: немає на складі

989 грн


сума: грн.
Виробник :Contyre
Модель :Arctic Ice
Ширина :185
Профіль :60
Діаметр :14
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :82 (475 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Україна
Рік виготовлення шин :

Arctic Ice

Опис шини Contyre Arctic Ice


Зимова шина Contyre Arctic Ice являє собою одну з новинок відомого виробника. Як і його інші моделі, вона була розроблена фахівцями чеської компанії Pneuform, які використовували при її створенні технології тривимірного компютерного моделювання. З їх допомогою вдалося обійтися без тривалих натурних випробувань, виявивши і усунувши всі недоліки ще на етапі проектування. В результаті у вітчизняних власників легкових автомобілів зявилася можливість придбати по гуманної вартості сучасне шинний виріб, позбавлене будь-яких «слабких місць».

Висока ефективність при гальмуванні

Однією з характерних особливостей даної моделі є відмінні поздовжні тягово-зчіпні властивості на льоду і на снігу. Вони зявилися завдяки численним хвилеподібним ламелей, розташованими під різними кутами практично поперечно відносно напрямку руху. Сумарна кількість утворених ними крайок зчеплення перевищує 5 тисяч. Укупі з їх поперечним розташуванням це дозволяє забезпечити ефективну роботу протектора при прискоренні і гальмуванні на слизьких поверхнях.

Еластичність компаунда

Протектор цієї шини здатний залишатися еластичним при температурах до мінус 50 градусів за Цельсієм. Це стало можливим, завдяки складу гумової суміші, більш ніж наполовину складається з силики. Крім того, даний компонент істотно покращує стійкість протектора до будь-яких видів зносу, що збільшує тривалість терміну його служби.

Основні особливості шини Contyre Arctic Ice

- відмінні поздовжні тягово-зчіпні властивості на льоду і на снігу завдяки більш 5 тисячам хвилеподібним ламелей;
- підвищений вміст силіки в складі гумової суміші дозволяє протектору залишатися еластичним при дуже низьких температурах, а також бути стійким до будь-яких видів зносу;
- високий рівень акустичного комфорту завдяки багатокроковому розташуванню протекторних блоків, що перешкоджає розвитку резонансних шумів і вібрацій.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі