0

Michelin Alpin A3 195/55 R16 87T

Код товару: 428624

Наявність: на складі 4 шт.

4 101 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Michelin
Модель :Alpin A3
Ширина :195
Профіль :55
Діаметр :16
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :87 (545 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Рік виготовлення шин :

Alpin A3

Опис шини Michelin Alpin A3


Зимова нешипована шина Michelin Alpin A3, що випускається одним з провідних світових виробників, була спеціально створена для компактних легкових автомобілів. Шина ідеально підходить для умов теплої зими, коли заморозки часто змінюють відлиги і навпаки. Ключовою особливістю даної моделі є збільшене в порівнянні з конкурентами число ламелей, які виконані за фірмовою технологією компанії BDS, суть яких полягає в Z-образності форм ламелей і їх двобічної. Цей ефект вдалося досягти за рахунок хвилеподібною конструкції ламелей по всій глибині протектора. При цьому кромки цих ламелей забезпечили додаткове зчеплення і поліпшили курсову стійкість при русі по слизькій поверхні.

Дизайн V-образного симетричного спрямованого малюнка протектора містить пять ребер, три з яких розташовані в центральній частині протектора, а що залишилися два - плечові зони протектора. Що знаходиться в самому центрі протектора поздовжнє ребро відрізняється великою конструктивної жорсткістю. Це дозволило не знизити ймовірність появи нерівномірного зносу, але і значно поліпшити показники курсової стійкості.

Плечові зони протектора Michelin Alpin A3 були також розроблені з урахуванням зимової експлуатації. Вони являють собою два ряди стоять окремо масивних блоків. При подоланні снігових переметів ці блоки працюють, подібно грунтозацепов позашляхових шин, забезпечуючи впевнену поведінку при русі по складних ділянках.

Ще однією особливістю даної шини є гумова суміш, у якій крім натуральних високоякісних каучуків було використано соняшникову олію. Тільки за допомогою цього компонента вдалося підвищити ефективність гальмування і стійкість до бічних прискорень. Крім цього, включення до складу гумової суміші соняшникової олії дозволило зменшити опору кочення.

Основні особливості шини Michelin Alpin A3


- прекрасне зчеплення на мокрій дорозі, завдяки інноваційному складу гумової суміші;
- відмінні тягово-зчіпні показники на снігу забезпечуються наявністю безлічі двонапрямлених Z-образних ламелей;
- чудові для даної категорії шин показники прохідності по глибокому снігу, за рахунок потужних і високих блоків, розташованих в плечових зонах протектора.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі