0

Continental AllSeasonContact 215/60 R16 99V XL

Код товару: 376632

Наявність: немає на складі

4 779 грн


сума: грн.
Виробник :Continental
Модель :AllSeasonContact
Ширина :215
Профіль :60
Діаметр :16
Сезон :всесезонна
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :99 (775 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Португалія
Рік виготовлення шин :2021

AllSeasonContact

Опис шини Continental AllSeasonContact


Всесезонна шина Continental AllSeasonContact призначена для компактних і середньорозмірних легкових автомобілів. Модель пропонується в декількох десятках типорозмірів для коліс з посадковим діаметром від 14 до 18 дюймів. Розроблялася з урахуванням кліматичних умов країн Західної і Центральної Європи. Характеризується відмінними зчіпними властивостями на слизьких від снігу і дощу дорогах, високою ефективністю гальмування і зниженим опором коченню.

Адаптивний компаунд

Дана модель стала однією з перших, де при виготовленні протектора застосовується компаунд Traction Silica. Він відрізняється вкрай високим вмістом силіки і наявністю спеціальних полімерів, які при зміні температури зовнішнього середовища забезпечують оптимальну еластичність. Це багато в чому обумовлює стабільність і надійність зчіпних властивостей при різних дорожніх умовах.

Ефективність при гальмуванні

Плечові зони протектора мають значну ширину і містять численні поперечні блоки з вузькими прорізами посередині. У процесі руху ними утворюється велика кількість дуже довгих граней. Саме ними шина чіпляється навіть за найдрібніші нерівності при прискоренні і гальмуванні. Ефективність роботи протектора при таких режимах руху зберігається і на мокрому покритті.

Знижений опір коченню

Дана шина характеризується одним з кращих в своїй категорії показників паливної економічності. Це багато в чому обумовлено зниженим опором коченню, чого вдалося досягти за допомогою декількох рішень. Одне з них - оптимізована форма боковин, яка забезпечується характеристиками жорсткості брекера і спеціальним наповнювачем в ободі шини. Ще одним фактором, що обумовлює знижене опір коченню, є глибина протектора. Вона підібрана без шкоди іншим експлуатаційними властивостями за допомогою компютерного моделювання.

Основні особливості

- призначена для компактних і середньорозмірних легкових автомобілів;
- адаптивний компаунд забезпечує оптимальну еластичність протектора в широкому діапазоні температур ;
- ефективність при гальмуванні забезпечується довгими крайками, утвореними блоками і ламелями в плечових зонах;
- знижений опір коченню завдяки оптимізованої формі боковин і глибині протекторного малюнка.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі