0

Michelin Agilis Plus 215/70 R15C 109/107S

Код товару: 294652

Наявність: на складі 7 шт.

5 197 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Michelin
Модель :Agilis Plus
Ширина :215
Профіль :70
Діаметр :15
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :Пд (180 км / год)
Індекс навантаження (кг) :109 (1030 кг) / 107 (975 кг)
Тип транспортного засобу :легковантажної
Посилення :C
Країна виробник :Франція
Рік виготовлення шин :2023

Agilis Plus

Опис шини Michelin Agilis +


Літня шина Michelin Agilis + є модернізованою версією однойменної моделі, яка була вперше представлена ще в 2008 році. Своєю появою новинка зобовязана, перш за все, прийняття в європейських країнах нового маркування шин, схожою з побутовою технікою. Як і попередня модель, ця шина призначена для експлуатації в літній час на легких вантажівках, мікроавтобусах та інших видах малотоннажного вантажного автотранспорту.

Удосконалена гумова суміш

Ключовою відмінністю нової шини від попередньої моделі є дещо іншою склад гумової суміші. У шині Michelin Agilis + також застосовується гумова суміш, створена завдяки запатентованій технології Durable Security Compound, широко застосовується при виробництві легкових моделей. Однак для новинки фахівцями компанії був використаний дещо інший склад гумової суміші. Основні зміни торкнулися частки змісту кремнийсодержащих елементів, тобто силики. Дане рішення дозволило істотно підвищити найважливіші для комерційної шини характеристики, в тому числі опір кочення і зносостійкість. Крім того, гумова суміш з підвищеним вмістом силіки істотно підвищило характеристики керованості на мокрій дорозі, включаючи ефективність гальмування. Це підтверджується маркуванням за новим стандартом, згідно з яким ця модель отримала «B»

Збільшена площа плями контакту

Ще одним цікавим технологічним нововведенням є технологія Durable Contact Patch, яка тісно повязана з розглянутою вище гумової суміші . По суті, ці дві складові є одним цілим. Дана концепція полягає в тому, що каркас від вантажних шин накритий протектором, виготовленим з гумової суміші від легкових моделей. Це дозволило істотно знизити опір кочення, підвищивши при цьому стійкість протектора до абразивного зносу.

Оптимізований малюнок протектора французької шини

Протекторний малюнок дана модель отримала «у спадок». В цьому немає нічого поганого, оскільки характеристики шини попереднього покоління зберігають актуальність і в наші дні. S-подібний малюнок протектора виконаний симетричним і ненаправленим. Таким дизайном протектора мають більшість шин, представлених в даному сегменті. Крім того, малюнок містить чотири дуже масивних поздовжніх ребра, що також відповідає класичним канонам. Подібний вибір викликаний, перш за все, тим, що S-подібний дизайн забезпечує високу стійкість до нерівномірного зносу, а також низький опір кочення. При цьому інші важливі характеристики - зчеплення, керованість, ефективність гальмування і т.д. також знаходяться на дуже високому рівні.

Крім цього, наявність декількох поздовжніх ребер дозволяють шині Michelin Agilis + демонструвати чудову курсову стійкість. А їх масивні розміри забезпечують більшу площу плями контакту, що сприятливим чином позначається на зчепленні з сухою дорогою. Що стосується дощових умов, то поєднання гумової суміші з підвищеним вмістом силіки і розвиненою дренажної системи дозволяє домогтися чудової стійкості до аквапланування і прекрасного зчеплення з мокрим покриттям. Своєю розвиненістю дренажна система зобовязана, в першу чергу, блочному побудові протекторного малюнка. Наявність великої кількості окремих блоків дозволило утворити незліченну кількість водовідвідних каналів, що проходять не тільки уздовж, але і впоперек протектора. При цьому поперечні канали розташовані під значним кутом відносно напрямку руху, що збільшує швидкість відводу води, що накопичується поздовжніми дренажними канавками.

Захист боковин

Як і з попередньою моделлю, при розробці нових шин французькі шинники приділили багато уваги пристосованості їх до умов міського експлуатації. Однією з таких заходів стали посилені боковини, що володіють підвищеною опірністю до механічних пошкоджень. Як доповнення до цього на боковинах даної моделі були розміщені 8 спеціальних «щитків». Їх основне функціональне призначення також полягає в захисті цієї вразливої частини шини від наслідків зустрічі з бордюрами і з іншими твердими предметами.

Основні особливості легковантажної шини Michelin Agilis +

- Повна відповідність новій системі маркування шин, вироблених на території Євросоюзу;
- Оптимізований склад гумової суміші з підвищеним вмістом кремнийсодержащих елементів забезпечує шині тривалий термін служби і прекрасне зчеплення з мокрою поверхнею;
- Посилений каркас, конструкція якого запозичена у вантажних шин, надав шині підвищену міцність, а також прекрасну стійкість до динамічних деформацій, що сприятливим чином відбилося на керованості;
- Чотири масивних поздовжніх ребра забезпечують більшу площу плями контакту, завдяки чому шини демонструє прекрасне зчеплення на сухій дорозі в поєднанні з відмінною курсової стійкості;
- Наявність безлічі окремо розташованих протік раторних блоків позитивно позначилося на ефективності гальмування, особливо в дощових умовах.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі