0

Кама 503 135/80 R12 68Q (шип)

Код товару: 268671

Наявність: немає на складі

1 475 грн


сума: грн.
Виробник :Кама
Модель :503
Ширина :135
Профіль :80
Діаметр :12
Сезон :зимова
Шиповка :шип
Індекс швидкості (км / год) :Q (160 км / год)
Індекс навантаження (кг) :68 (315 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Росія
Рік виготовлення шин :

503

Опис шини Кама 503


Зимова шина Кама 503 була спеціально створена для легкових автомобілів компактного класу вітчизняного виробництва. Дана модель випускається в шести типорозмірах з посадочними розмірами 12 і 13 дюймів. При цьому для деяких типорозмірах передбачено два варіанти виконання - з шипами і без шипів.

Для даної моделі вітчизняні шинники вважали за краще використовувати протектор з симетричним ненаправленим малюнком, що відрізняється оригінальним S-образними дизайном. З істотних переваг даної схеми розташування протекторних елементів варто відзначити хороше зчеплення на зимових покриттях, а також прекрасні показники паливної економічності і низький рівень шуму.

Розташоване в центрі поздовжнє ребро має суцільну і жорстку конструкцію, що сприяє поліпшенню показників курсової стійкості. Розташовані по сусідству блоки згруповані в чотири поздовжніх ряди і відрізняються не тільки розмірами, а й складною конфігурацією, що буяє безліччю елліпсовідних граней і гострими кутами. Розташовуючись на невеликій відстані один від одного і під досить гострим кутом відносно напрямку руху дані блоки забезпечують великі розміри плями контакту і високу ефективність розгону шини Кама 503 на утрамбованном снігу.

Плечові зони протектора відрізняються посиленою конструкцією, що не тільки надала шині стійкість і надійність поведінки при проходженні поворотів, а й відмінну ефективність гальмування на слизьких покриттях за рахунок гострих кромок масивних блоків.

Основні особливості моделі Кама 503

- Оптимізований S-подібний симетричний спрямований малюнок протектора забезпечує високий рівень безпеки при русі по засніжених і зледенілих покриттях;
- Велика кількість протекторних блоків, оснащених S-образними ламелями, забезпечують безліч гострих кромок, що забезпечує відмінне зчеплення на слизьких поверхнях;
- Вісім ліній шипування дозволили домогтися прекрасної керованості на обледенілих дорогах Денеля покриттях;
- Масивні прямокутні протекторні блоки плечових зон розташовані під прямим кутом по відношенню до напрямку руху, що суттєво підвищило ефективність гальмування на слизькій дорозі;
- Суцільна конструкція поздовжнього ребра, розташованого в центрі протектора, дозволяє шині демонструвати чудові показники курсової стійкості в будь-яких умовах.

Читати далі Сховати