0

Orium 501 Ice 175/70 R14 84T (шип)

Код товару: 353517

Наявність: немає на складі

2 317 грн


сума: грн.
Виробник :Orium
Модель :501 Ice
Ширина :175
Профіль :70
Діаметр :14
Сезон :зимова
Шиповка :шип
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :84 (500 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Сербія
Рік виготовлення шин :2023

501 Ice

Опис шини Orium 501


Зимова шипована шина Orium 501 є точною і менш дорогий копією популярної моделі Tigar Sigura Stud. Характеризується відмінною для свого класу співвідношенням ціни і якості, пропонуючи високу ефективність на будь-якому зимовому покритті, надійність і тривалість терміну служби.

Відмінні тягові властивості на снігу

Використовуваний в шині направлений протектор, хоча і виглядає за нинішніми мірками досить скромно, проте, надає їй відмінну ефективність при поздовжніх прискорень на снігу. V-подібне розташування блоків забезпечує пляма контакту дуже довгими і високими гранями. Саме ними шина чіпляється за засніжене покриття, яке попередньо захоплюється і утрамбовується протектором, що значно посилює зчіпні властивості.

Впевнена поведінка на льоду

На зледенілому покритті ефективність даної шини забезпечується цілим рядом інших факторів. Перш за все, цей численні ламелі. Вузькими прорізами протектор буквально поцяткований. Вони утворюють велику кількість дуже дрібних, але при цьому вельми гострих граней, які, проникаючи крізь водяну плівку, що утворюється на льоду, чіпляються за дорогу, забезпечуючи шині впевнену поведінку. При цьому ламелі мають хвилеподібну форму, що обмежує поперечну рухливість блоків. Це надає зчепленню стабільність, а процесу управління - швидкість і точність. Ще одним фактором, що обумовлює продуктивність шини на льоду, є, звичайно ж, шипи. Їх ефективність додатково посилена збільшеними розмірами якоря, що не дає твердосплавних вставці зберігати вертикальне положення при контакті з дорогою. Крім того, тут використовується двошаровий протектор, нижня частина якого виготовлена з більш жорсткого компаунда. Саме в ньому закріплені шини, завдяки чому забезпечується більш щільна фіксація.

Основні особливості Orium 501

- відмінні тягові властивості на снігу забезпечуються V-подібним розташуванням протекторних блоків;
- поліпшене зчеплення на льоду завдяки численним хвилеподібним ламелей і шпильок;
- двошаровий компаунд перешкоджає втраті шипів, підвищує їх ефективність;
- збільшена ширина протектора забезпечується оптимізованим профілем в плечових зонах.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі