0

Michelin 4X4 Diamaris 285/35 R21 101W

Код товару: 328764

Наявність: немає на складі

4 420 грн


сума: грн.
Виробник :Michelin
Модель :4X4 Diamaris
Ширина :285
Профіль :35
Діаметр :21
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :З (270 км / год)
Індекс навантаження (кг) :101 (825 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Країна виробник :США
Рік виготовлення шин :2018

4X4 Diamaris

Опис шини Michelin 4X4 Diamaris


Літня легкова шина Michelin 4X4 Diamaris була спеціально розроблена для люксових позашляховиків і рекомендуються до установки самими автовиробниками.

Однією з ключових особливостей даної шини є асиметричний дизайн спрямованого малюнка протектора, що забезпечив шині чудове зчеплення при русі в будь-яких умовах. Завдяки асиметричному будові протектора, шина складається ніби з двох частин, одна з яких відповідає за зчеплення з дорогою при проходженні поворотів, а інша - забезпечує надійність і стабільність поведінки при прямолінійній русі. Крім того, дана модель оснащена широким центральним ребром, що сприяє високій курсової стійкості при русі на будь-якій швидкості. А це дуже важливо в світлі того, що дана шина розрахована на рух зі швидкістю аж до 270 км / ч. Крім цього, широке центральне ребро, що володіє високою конструктивною жорсткістю, сприятливо впливає на ефективність гальмування, роблячи цей процес більш безпечним.

Одним з основних переваг шин Michelin 4x4 Diamaris, оснащених асиметричним малюнком протектора, є чудова стійкість до аквапланування. Не стала винятком і ця модель, оснащена високоефективною водовідвідної системою. Прекрасна за своєю ефективністю робота дренажної системи стало можлива, завдяки наявності двох поздовжніх водовідвідних канавок в центрі протектора і безлічі поздовжніх і поперечних каналів, розташованих з боків протектора. При цьому поперечні канали виконані у формі еліпса, що дозволило додатково поліпшити ефективність роботи дренажної системи за рахунок прискорення циркуляції води по плямі контакту шини.

Основні особливості шини Michelin 4x4 Diamaris

- відмінні показники зчеплення і керованості в будь-яких дорожніх умовах, завдяки оригінальному асиметричному дизайну спрямованого малюнка протектора;
- широке і жорстке центральне ребро, за рахунок якого шина демонструє прекрасну курсову стійкість на будь-якій швидкості руху;
- високоефективна робота водовідвідної системи забезпечує чудову стійкість до аквапланування;
- низький рівень шуму, завдяки оптимізованому дизайну асиметричного малюнка протектора шини.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі