0

Опис шини Marshal MT51 Road Venture


Літня шина Marshal MT51 Road Venture призначена для позашляховиків, велика частина експлуатації яких проходить на грунтових і піщаних покриттях з підвищеним вмістом вологи. Відноситься до категорії MT і являє собою точну копію моделі з тією ж назвою від компанії Kumho, зарекомендувала себе непоганим «універ...

далі

Опис шини Marshal MT51 Road Venture


Літня шина Marshal MT51 Road Venture призначена для позашляховиків, велика частина експлуатації яких проходить на грунтових і піщаних покриттях з підвищеним вмістом вологи. Відноситься до категорії MT і являє собою точну копію моделі з тією ж назвою від компанії Kumho, зарекомендувала себе непоганим «універсалом». Покришка демонструє хорошу ефективність на покриттях з різними характеристиками, включаючи асфальт.

Плечові блоки зі спеціальними виїмками

Плечові блоки відрізняються великою кількістю граней. Значна їх частина утворюється за рахунок спеціальних виїмок з боку боковин. Вони підвищують ефективність роботи протектора, як на розкислому грунті, так і на камянистому покритті. Крім того, вона забезпечується великою відстанню між блоками і виступами на їх бічних стінках. Вони дозволяють протектору швидко позбавлятися від набиваються в нього грунтових частинок і каменів.

Основні особливості Marshal MT51 Road Venture

- протекторний малюнок, що забезпечує хороше зчеплення і комфорт, в тому числі і на асфальті;
- посилений додатковим сталевим кордом каркас підвищує надійність на бездоріжжі;
- гумова суміш, дуже стійка до будь-якого механічного впливу.