0

Опис шини Marshal AT51 Road Venture


Літня шина Marshal AT51 Road Venture призначена для позашляховиків і кросоверів. Є точною копією однойменної моделі від південнокорейської компанії Kumho. Відноситься до категорії AT, відрізняючись універсальністю в застосуванні. Шина однаково добре підходить для експлуатації, як на асфальтованих дорогах, т...

далі

Опис шини Marshal AT51 Road Venture


Літня шина Marshal AT51 Road Venture призначена для позашляховиків і кросоверів. Є точною копією однойменної моделі від південнокорейської компанії Kumho. Відноситься до категорії AT, відрізняючись універсальністю в застосуванні. Шина однаково добре підходить для експлуатації, як на асфальтованих дорогах, так і бездоріжжя.

Ефективність поза дорогами

Протектор шини відрізняється досить відкритим дизайном. Він містить безліч окремих блоків. Їх складна багатокутна форма забезпечує пляма контакту численними і різноспрямованими крайками зчепленнями. При цьому велика відстань між елементами дозволяє протектору ефективно самоочищатися від грунтових частинок, що надає ще більше впевненості при русі по бездоріжжю.

Комфорт і безпеку на шосе

Протекторні блоки розташовані таким чином, що утворюють суцільні поздовжні ребра. Укупі з їх масивними розмірами це помітно поліпшує зчеплення і стійкість на високій швидкості. При цьому потрібно зазначити зміщення елементів відносно один одного, що знижує рівень шуму.

Основні особливості Marshal AT51 Road Venture

- багатокутна форма блоків покращує прохідність на будь-якому грунтовому покритті;
- широкі поздовжні ребра забезпечують стійкість і зчеплення на високій швидкості;
- низький рівень шуму завдяки багатокроковому розташуванню блоків.