0

Опис шини Doublestar DW05


Зимова шина Doublestar DW05 підходить до більшості популярних середньорозмірних легкових автомобілів. Відрізняється конструкцією, адаптованої до непростих зимових умов країн Північної Європи і Скандинавії. На будь-якому зимовому покритті демонструє стабільне прогнозована поведінка, відрізняючись при цьому від більшос...

далі

Опис шини Doublestar DW05


Зимова шина Doublestar DW05 підходить до більшості популярних середньорозмірних легкових автомобілів. Відрізняється конструкцією, адаптованої до непростих зимових умов країн Північної Європи і Скандинавії. На будь-якому зимовому покритті демонструє стабільне прогнозована поведінка, відрізняючись при цьому від більшості аналогів інших брендів кращої зносостійкість і паливною економічністю.

Протекторний малюнок виконаний в направленому дизайні з несиметричним розташуванням елементів. Його ключовою особливістю є малі розміри блоків, завдяки чому їх кількість вдалося збільшити. Це надає шині впевнену поведінку на засніженому покритті. Варто відзначити наявність Z-образних поперечних крайок блоків. Ці елементи додатково підсилюють зчеплення на снігу, істотно полегшуючи виїзд з колії. На зледенілому покритті шина повністю зберігає таку поведінку завдяки кільком тисячам прямих і хвилеподібних ламелей. Утворені ними гострі грані розташовуються різноспрямовано. Це істотно підвищує надійність зчіпних властивостей.

Основні особливості Doublestar DW05

- несиметричний направлений малюнок з великою кількістю дрібних блоків ефективний на будь-якому зимовому покритті;
- звивисті кромки блоків підсилюють зчіпні властивості на на снігу;
- прямі і хвилеподібні ламелі забезпечують ефективність на зледенілому покритті;
- поздовжні прорізи в плечових блоків, забезпечуючи «керамічний» ефект, перешкоджають бічним ковзань;
- збільшена кількість дренажних канавок знижує ризик аквапланування і слешпленнінга.
 
зимова шина
2 951 грн
Код товару: 424127
2 951 грн
Код товару: 424127
Показ 1 - 1 з 1 товара