0

Опис шини Bridgestone Blizzak Spike-02 SUV


Зимова шипована шина Bridgestone Blizzak Spike-02 SUV являє собою модернізовану версію однойменної моделі для легкових автомобілів. Будучи призначеної для кросоверів і позашляховиків, відрізняється іншими типорозмірами і зміненим каркасом, пристосованим для експлуатації на автомобілях зі збільшеним ч...

далі

Опис шини Bridgestone Blizzak Spike-02 SUV


Зимова шипована шина Bridgestone Blizzak Spike-02 SUV являє собою модернізовану версію однойменної моделі для легкових автомобілів. Будучи призначеної для кросоверів і позашляховиків, відрізняється іншими типорозмірами і зміненим каркасом, пристосованим для експлуатації на автомобілях зі збільшеним через повнопривідної трансмісії вагою.

Оптимізований для зимових доріг протектор

Шина розроблялася для експлуатації в непростих дорожніх умовах країн Північної Європи та Росії. Велика частина адаптації до них припала на дизайн протекторного малюнка. Він відрізняється V-подібним будовою, завдяки якому пляма контакту в своєму розпорядженні численні дуже довгими зчіпними крайками. Вони сходяться під кутом в центральній частині, ніж з одного боку забезпечуються відмінні зчіпні властивості при поздовжніх прискорення, а з іншого - курсова стійкість і точність управління при маневруванні, особливо на засніженому і зледенілому покритті.

Надійне зчеплення на слизькій поверхні

Протектор шини залишається дуже еластичним при температурах, значно нижче 0 градусів за Цельсієм. Це дозволяє йому щільно облягати навіть саме гладке дорожнє покриття, чіпляючись за дрібні нерівності на поверхні. В результаті забезпечується ідеальні зчіпні властивості, як при відлизі, так і при сильному ожеледі.

Овальні шипи

Ще однією відмінною особливістю шини є конструкція шипа. Він має збільшену площу якоря, завдяки чому сталевий елемент надійно утримується в протекторі навіть при значних механічних впливах. Крім того, його твердосплавная вставка відрізняється еліпсоїдної формою, завдяки якій утворюється дуже довга сцепная кромка. Ця особливість забезпечує відмінне поздовжнє зчеплення з обмерзлих покриттям.

Основні особливості Bridgestone Blizzak Spike-02 SUV

- протекторний малюнок з V-подібним будовою оптимізований для зимових доріг;
- стабільне поведінку на слизькому покритті забезпечується гумовою сумішшю, еластичною при вкрай низьких температурах;
- шипи з овальної твердосплавних вставкою і збільшеним якорем покращують зчіпні властивості на льоду, надійно утримуються в протекторі під великим навантаженням.