0

Опис шини Maxxis MT-764 Bighorn


Всесезонная легкова шина Maxxis MT-764 Bighorn є черговим успішним кроком відомого тайванського виробника в напрямку створення ідеальної грязьовий шини. Однією з відмінних рис даної моделі є наявність широкого розмірного ряду, представленим двома десятками типорозмірів від 15 до 18 дюймів. Це дозволяє оснастити...

далі

Опис шини Maxxis MT-764 Bighorn


Всесезонная легкова шина Maxxis MT-764 Bighorn є черговим успішним кроком відомого тайванського виробника в напрямку створення ідеальної грязьовий шини. Однією з відмінних рис даної моделі є наявність широкого розмірного ряду, представленим двома десятками типорозмірів від 15 до 18 дюймів. Це дозволяє оснастити даної вузькоспеціалізованою шиною більшість легкових автомобілів підвищеної прохідності.

Як і годиться шині, призначеної для пересування по нестійких грунтів, протектор цієї моделі оснащений безліччю масивних і високих блоків. Все протекторні блоки згруповані в чотири поздовжніх ребра, два з яких розташовані в центральній частині. Конфігурація протекторних блоків відрізняється великою кількістю кутом і гострих граней. Це дозволило забезпечити шині прекрасне зчеплення з різними типами поверхні, в тому числі і на камянистих грунтах.

Ще однією особливістю будови протекторних блоків є їх двоповерховий дизайн. Завдяки цьому вдалося збільшити зчеплення з поверхнею при одночасному зниженні тиску на грунт. Крім того, істотно покращилася здатність протектора до самостійного очищенню, що дозволяє більш впевнено долати грязьові ділянки. Двох ярусное будова блоків також призвело до підвищення оперативності управління.

Конструкція плечових зон відрізняється оригінальністю. Як і центральна частина протектора, його плечові зони складаються з окремих блоків, що відрізняються масивними розмірами і великою висотою. Ці блоки мають багатоступінчате будова. За рахунок цього вдалося істотно знизити ймовірність забивання цій частині протектора камінням, а також зменшити рівень шуму при русі по дорогах з твердим покриттям. Крім цього, така конфігурація підвищила захищеність шини Maxxis MT-764 Bighorn від проколів і порізів.

Боковини шини мають будову, що забезпечує ефективний захист від агресивного впливу. На їх поверхні розташовуються спеціальні G-образні зміцнюють упори, які прекрасно захищають від проколів і порізів гострими каменями. Крім того, ці упори формують додаткові кромки, які поліпшили прохідність шини по бруду і піску.

Каркас шини має високі показники міцності і еластичності, які забезпечуються багатошарової конструкцією з сучасних матеріалів. Основою шини є тришаровий каркас, що забезпечує основну несучу здатність. З метою забезпечення високої міцності його конструкція додатково посилена двошаровим металокордом. Під протектором знаходиться додатковий нейлоновий шар, який намотаний за безшовною технологією. В результаті вийшла конструкція, що відрізняється не тільки прекрасної міцністю і еластичністю, але і високою стійкістю до проколів і порізів.

Основні особливості Maxxis MT-764 Bighorn

- Агресивний двонаправлений дизайн протектора, що містить безліч масивних блоків, забезпечує чудові тягово-зчіпні характеристики в грязі і на скелястих поверхнях при русі, як вперед, так і назад;
- Виняткова стійкість протектора до проколів і порізів, завдяки спеціально підібраному складу гумової суміші;
- Прекрасні показники самоочищення, за рахунок особливої форми протекторних блоків і досить велика відстань між ними;
- Посилені спеціальними G-образними упорами боковини в поєднанні з багатошаровим будовою прекрасно протистоять будь-якого агресивного впливу, включаючи проколи і порізи;
- Тришаровий каркас, посилений двома шарами металокорду і додатковим нейлоновим шаром, намотаним за безшовною технологією, забез чивают шині високу конструктивну міцність і еластичність;
- Стильний зовнішній вигляд, завдяки великим білим буквах на боковині шини.