0

Опис шини Vredestein Icetrac


Зимова шипована шина Vredestein Icetrac, що випускається відомим європейським виробником, прекрасно підійде більшості сучасних легкових автомобілів малого та середнього класу. Дана модель існує в кількох десятках найбільш поширених типорозмірах, починаючи від 155 / 70R13 і закінчуючи 215 / 55R16, що дозволяє говор...

далі

Опис шини Vredestein Icetrac


Зимова шипована шина Vredestein Icetrac, що випускається відомим європейським виробником, прекрасно підійде більшості сучасних легкових автомобілів малого та середнього класу. Дана модель існує в кількох десятках найбільш поширених типорозмірах, починаючи від 155 / 70R13 і закінчуючи 215 / 55R16, що дозволяє говорити про відмінну вживаності цієї шини.

Дана шина оснащена симетричним спрямованим протекторним малюнком, що відрізняється V-образним дизайном. Така схема розташування протекторних елементів сприяє оптимальному розподілу навантаження по плямі контакту, яка приймає форму, максимально наближену до квадратної. Це забезпечує надійне і стабільне зчеплення на сухій і засніженій поверхні. Крім того, V-подібний рисунок є найбільш ефективним з точки зору забезпечення короткого гальмівного шляху, чого вдалося досягти, завдяки численним крайках блоків, розташованих в центральній частині протектора.

Для впевненої поведінки на обмерзлій поверхні за допомогою численних досліджень і натурних випробувань було підібрано оптимальне розташування шипів, які формують 12-рядний візерунок. При цьому отвори в протекторі для установки шипів мають форму глечика, що дозволяє звести до мінімуму ризик випадання шипів протягом усього терміну експлуатації.

Завдяки великій кількості окремих блоків, дренажна система шина Vredestein Icetrac відрізняється високою ефективністю, яка дозволяє їй відмінно справлятися не тільки з відведенням води, але і з видаленням талого снігу і бруду. Це здатність істотно підвищує показники прохідності шини по глибокому снігу.

Основні особливості Vredestein Icetrac

- велика площа плями контакту забезпечує надійне і стабільне зчеплення на різних типах поверхні;
- ретельно розраховані місця установки шипів формують 12-рядний візерунок, за рахунок чого забезпечується надійна і впевнена керованість на зледенілому покритті;
- прекрасна ефективність гальмування забезпечується оптимізованим V-подібним дизайном симетричного спрямованого малюнка протектора.