0

Опис шини Laufenn S-Fit AS LH01


Літня шина Laufenn S-Fit AS LH01 призначена для найбільш потужних версій легкових автомобілів. Що відноситься до категорії UHP модель розроблялася для ринків європейських країн, що знайшло відображення в демонстрованих нею експлуатаційних властивостях. Вона характеризується надійним зчепленням і на сухому і на ...

далі

Опис шини Laufenn S-Fit AS LH01


Літня шина Laufenn S-Fit AS LH01 призначена для найбільш потужних версій легкових автомобілів. Що відноситься до категорії UHP модель розроблялася для ринків європейських країн, що знайшло відображення в демонстрованих нею експлуатаційних властивостях. Вона характеризується надійним зчепленням і на сухому і на мокрому покритті, стійкістю в поворотах, паливною економічністю і довговічністю.

Розроблена в «цифрі» дренажна система

При створенні протекторного малюнка шини широко застосовувалося компютерне моделювання. Одним з результатів став оригінальний дизайн ряду елементів дренажної системи. Зокрема, стінки канавок між плечовими блоками мають тривимірну форму, що істотно підвищують стійкість до аквапланування.

Підвищена точність в управлінні

Дана модель забезпечує високу точність в управлінні автомобілем. Багато в чому це заслуга спеціальних перемичок між плечовими блоками. Вони обмежують їх рухливість, ніж поліпшується оперативність управління.

Основні особливості Laufenn S-Fit AS LH01

- відмінна стійкість до аквапланування;
- висока точність в управлінні;
- хороша керованість і зчеплення на сухому і мокрому покритті.