0

Опис шини LingLong GreenMax HP010


Як правило, у вітчизняних автовласників легкові шини китайських виробників міцно асоціюються з продукцією неналежної якості. Цей стереотип в повній мірі відноситься не тільки до автомобільних шин, але і до інших товарів з Піднебесної. Однак віднедавна це твердження мало відповідає дійсності. Літня легкова шин...

далі

Опис шини LingLong GreenMax HP010


Як правило, у вітчизняних автовласників легкові шини китайських виробників міцно асоціюються з продукцією неналежної якості. Цей стереотип в повній мірі відноситься не тільки до автомобільних шин, але і до інших товарів з Піднебесної. Однак віднедавна це твердження мало відповідає дійсності. Літня легкова шина LingLong GreenMax HP010 відноситься до нового покоління китайських шин, експлуатаційні характеристики яких досягли нового рівня. Дана шина призначена для використання на легкових автомобілях компактного класу і випускається в 21 типорозмірі, діаметр від 14 до 16 дюймів. Як бачите, ця шина прекрасно підійде для більшості міських легкових автомобілів. Також слід зазначити і досить високі швидкісні індекси, присвоєні даній шині - H і V, що говорить про високий рівень безпеки, пропонованим цим китайським виробником.

Дизайн симетричного ненаправленного малюнка протектора повністю відповідає всім сучасним тенденціям розробки шин. Малюнок протектора LingLong GreenMax HP010 скроєний по модному на сьогоднішній день пятиреберний дизайну. Як це водиться, в центрі протектора розташовуються три поздовжніх ребра, а з боків протектора - плечові зони.

Поздовжнє ребро, розташоване в самому центрі протектора було додатково підсилено з метою забезпечення прекрасних показників курсової стійкості і зменшення опору кочення . З інших особливостей даної шини можна не відзначити продуману систему відведення води з плями контакту, що складається з чотирьох поздовжніх канавок і безлічі поперечних каналів зігнутої форми.

Основні особливості шини LingLong GreenMax HP010

- чудові тягово -сцепние показники, які не залежать від типу покриття, забезпечуються оптимізованим симетричним малюнком протектора;
- низький ризик виникнення аквапланування за рахунок ефективної організації відведення води з плями контакту;
- низький рівень шуму забезпечується розміщенням блоків центральних ребер з нерівномірним кроком.