0

Опис шини Kumho Crugen Premium KL33


Літня шина Kumho Crugen Premium KL33 позиціонується південнокорейським виробником, як модель, призначена для люксових позашляховиків і кросоверів. З технічної точки зору вона являє собою покришку категорії High Terrain, що передбачає її експлуатацію на шосе і бездоріжжя в співвідношенні 80/20.

Чуйне рульов...

далі

Опис шини Kumho Crugen Premium KL33


Літня шина Kumho Crugen Premium KL33 позиціонується південнокорейським виробником, як модель, призначена для люксових позашляховиків і кросоверів. З технічної точки зору вона являє собою покришку категорії High Terrain, що передбачає її експлуатацію на шосе і бездоріжжя в співвідношенні 80/20.

Чуйне рульове управління

Установка комплекту цих шин дозволяє надати рульового управління додаткову чуйність, а керованості - стабільність і надійність, особливо на високій швидкості. Домогтися цього вдалося за рахунок профілю протектора в його плечових зонах. Вони помітно заокруглені, що забезпечує незмінність розмірів і форми плями контакту. При цьому воно відрізняється значною шириною. Остання досягається за рахунок масивних розмірів крайових блоків, які в бічній проекції мають трапецієподібну форму. Вона додатково підвищує точність управління і стійкість шини при маневруванні.

Відмінна зчеплення при складних погодних умовах

Для літньої покришки протектор цієї моделі містить збільшену кількість гострих кромок. Вони формується не стільки блоками, а сотнями глибоких прорізів. Велика їх частина розташовується поперечно, завдяки чому шина демонструє при наборі швидкості і гальмуванні на мокрому покритті виняткову ефективність. Деякі блоки містять хрестоподібні ламелі. Вони крім зчеплення покращують їздовий комфорт, забезпечуючи шині додаткову мякість на ходу і в реакціях на повороти кермом.

Знижений шум і вібрації від дороги

При розробці дизайну біговій частини протектора застосовувалися технологія компютерного моделювання. Одним з результатів її використання стало зниження шумів і вібрацій. Воно досягається підбором оптимального поєднання форми, розмірів і розташування протекторних елементів. При цьому воно зменшує не тільки високочастотні шуми, але і вібрації, що є джерелом низькочастотних шумів, добре транслюються в салон автомобіля через металеві деталі.

Підвищена ефективність при низьких температурах

Дана модель стала однією з перших , де був використаний компаунд з унікальними властивостями. Підвищений вміст силіки і наявність спеціальних полімерів дозволяє протектору настільки щільно облягати навіть найдрібніші нерівності на дорозі, що шина буквально прилипає до неї навіть при низьких температурах. Це помітно підвищує зчеплення на мокрому покритті. Крім того, деякі компоненти знижують нагрівання покришки при русі на високій швидкості, попутно надаючи її протектору підвищену міцність на розрив і розтягнення. Дана особливість продовжує термін служби шини навіть в тому випадку, якщо більша частина пробігу припадає на високошвидкісне рух.

Посилені боковини

З огляду на конструктивні особливості сучасних позашляховиків і кросоверів боковини шини були посилені. Вони містять додатковий корд, який, заради збереження маси покришки на низькому рівні виготовлений з сучасних синтетичних матеріалів. Варто відзначити і форму боковин. Вона підібрана таким чином, щоб навантаження по силових елементів і плямі контакту розподілялася рівномірно. Це істотно підвищує стабільність зчіпних властивостей, а також зменшує ступінь агресивного впливу на протектор, ніж збільшується його стійкість до стирання.

Основні особливості Kumho Crugen Premium KL33

- підвищення точності управління і зчіпних властивостей при маневруванні досягається округленим профілем плечових зон;
- акустичний комфорт завдяки протектору, розробленим з застосуванням технологій компютерного моделювання;
- компаунд, еластичний при низьких температурах і стійкий до нагрівання

 
літня шина
3 172 грн
Код товару: 340487
3 172 грн
Код товару: 340487
Показ 1 - 1 з 1 товара