0

Опис шини Росава Бц-44


Літня легкова шина Росава Бц-44 була спеціально створена відомим українським виробником для малотоннажних комерційних автомобілів - мікроавтобусів, легких вантажівок і фургонів, експлуатація яких проходить переважно в місті або автомагістралях . При досить доступною вартості дана модель відмінно справляється з інтенсивн...

далі

Опис шини Росава Бц-44


Літня легкова шина Росава Бц-44 була спеціально створена відомим українським виробником для малотоннажних комерційних автомобілів - мікроавтобусів, легких вантажівок і фургонів, експлуатація яких проходить переважно в місті або автомагістралях . При досить доступною вартості дана модель відмінно справляється з інтенсивним навантаженням комерційних перевезень.

Українські шинні інженери оснастили дану модель протектором з класичним для сучасних шин пятиреберний дизайном. Інакше кажучи, симетричний ненаправленої малюнок протектора складається з пяти поздовжніх ребер. При цьому всі пять ребер відрізняються дуже жорсткою конструкцією, що дозволяє шині за рахунок дуже рівномірного розподілу навантаження по плямі контакту безболісно справлятися з високою зовнішнім навантаженням. Крім того, рівномірний розподіл навантаження забезпечило прекрасну стійкість до нерівномірного зносу, що істотно збільшило термін служби шини.

У центрі протектора розташовується ребро, яке завдяки своїй жорсткій і цільної конструкції забезпечує шині хорошу курсову стійкість, а також високу ефективність гальмування. Крім того, центральне ребро має краю хвилеподібною форми, що істотно знизило рівень резонансних шумів і вібрацій, забезпечуючи тим самим високий рівень комфорту.

Однією з характерних рис шини Росава БЦ44 є прекрасна ефективність роботи дренажної системи, що складається з чотирьох поздовжніх канавок і системи поперечних каналів. Велика кількість водовідвідних каналів в поєднанні з їх ретельно прорахованих розташуванням дозволило забезпечити високу стійкість до аквапланування, забезпечивши більш надійне зчеплення в мокрих умовах.

Основні особливості Росава БЦ44

- Оптимізований S-подібний дизайн симетричного ненаправленного малюнка протектора забезпечив стабільне і надійне поведінку в будь-яких умовах;
- Прекрасні показники паливної економічності, завдяки зниженому опору кочення;
- Рівномірний розподіл навантаження по плямі контакту знизило до мінімуму ймовірність виникнення нерівномірного зносу;
- висока стійкість до аквапланування, забезпечена високою ефективністю роботи дренажної системи, дозволяє безпечно переміщатися по мокрих дорогах.
- Жорстка конструкція центрального ребра забезпечує відмінну курсову стійкість.