0

Опис шини Кама Євро 520


Виробництвом шин торгової марки КАМА займається відома в усьому СНД компанія «Нижнекамскшина». Воно зявилося в середині 80-х років. Це підприємство постійно працює з італійським виробником Pirelli. Така тісна співпраця забезпечило активний розвиток компанії, підвищення якості продукції, яке гарантоване і підтверджено є...

далі

Опис шини Кама Євро 520


Виробництвом шин торгової марки КАМА займається відома в усьому СНД компанія «Нижнекамскшина». Воно зявилося в середині 80-х років. Це підприємство постійно працює з італійським виробником Pirelli. Така тісна співпраця забезпечило активний розвиток компанії, підвищення якості продукції, яке гарантоване і підтверджено європейськими партнерами.

Лінійка шин, яка ознаменувала вихід виробництва на новий рівень, отримала назву КАМА Євро. Дана серія шин виготовляється із застосуванням інноваційних технологій, які знижують неоднорідність їх будови. У всіх моделях даної серії зі складу виключили анідних корд, який замінили більш сучасним поліефірним. У гумової суміші збільшили кількість кислотних і кремнієвих наповнювачів, а також процентне співвідношення каучуку. Суміш для шин проводиться в Росії в першому спеціалізованому цеху на території СНД. Всі нововведення роблять шини Кама Євро більш довговічними, надійними.

Нові технології

Кама Євро 520 - це шини, які були виготовлені з абсолютно новою технологією. Використання прецизійної плоскою збірки зменшило неоднорідне будова шин. В суміші анідних корд був замінений на поліефірний. Резіносмесь змінила склад. У ній була збільшена доза натурального каучуку, кислотних і кремнієвих складових.

Спеціальні компоненти зимової вітчизняної шини

Оригінальний малюнок протектора представлений посиленим поздовжнім ребром, яке проходить прямо по центру. Також на ньому є 2 ряди шашок. Чітко підібрано розташування окружних канавок, а також посилення між шашками. Всі ці елементи збільшують жорсткість шини, що забезпечує стійкість автомобіля на дорозі, швидке реагування на керування автомобілем під час руху на поворотах і по прямій трасі. Стабільність поведінки автомобіля на дорозі дозволяє впевнено себе почувати на зимовій дорозі. Деталі складу протектора модернізовані. До них додано подканавочний шар, бігова частина і мінібоковіна.

Особливості системи Kama Euro 520

Автомобільні шини КАМА Євро 520 являє собою новинку 2009 року, яка призначена для використання їх в зимовий період часу на легкових автомобілях різних марок Mercedes-Bens, Fiat Ducato і інші.

Покришка має унікальний малюнок, який наповнений поздовжніми і поперечними канавками. Все канавки мають оригінальний прорахований кут нахилу по відношенню до руху. Все це дозволяє найбільш чітко відводити воду, бруд, сніг з-під шин. Прорізи в формі хвиль, які є по всій біговій доріжці, роблять шашки більш пружними, еластичними. Все це збільшує зчіпні можливості шин на твердому дорожньому покритті.

Експлуатація шини Кама Євро 520

Шини Кама Євро 520 - це новинка 2009 року. Вони пройшли численні тести по всій Україні, які підтвердили їх надійність. Під час тестів вони показали відмінні властивості зчеплення. Завдяки застосуванню інноваційних технологій шини забезпечують кращу керованість автомобілем на дорозі, стабільність і стійкість. У порівнянні з іншими зимовими шинами ця модель поєднує в собі найбільш кращі рішення за доступною вартості.