0

Опис шини Кама 218


Всесезонная легкова шина Кама 218 є однією з останніх розробок одного з провідних вітчизняних виробників. Дана модель призначена, перш за все, для мікроавтобусів сімейства «ГАЗель» і «Соболь», а також для малотоннажних вантажівок «Бичок». При цьому випускається, як в камерному, так і безкамерному виконанні. Завдяки застосув...

далі

Опис шини Кама 218


Всесезонная легкова шина Кама 218 є однією з останніх розробок одного з провідних вітчизняних виробників. Дана модель призначена, перш за все, для мікроавтобусів сімейства «ГАЗель» і «Соболь», а також для малотоннажних вантажівок «Бичок». При цьому випускається, як в камерному, так і безкамерному виконанні. Завдяки застосуванню простих і ефективних технічних рішень, раніше довели свою надійність, шина відрізняється досить гуманною вартістю при дуже привабливих експлуатаційних характеристиках.

Однією з ключових особливостей дизайну симетричного ненаправленного малюнка протектора є наявність великої кількості потужних окремих блоків. При цьому всі елементи протектора скомпоновані в пять поздовжніх ребер, завдяки чому вдалося забезпечити шині кілька важливих переваг. Зокрема, пятиреберний будова протектора забезпечує рівномірний розподіл зовнішньої навантаження по всьому плямі контакту. Прекрасні тягово-зчіпні показники при цьому забезпечуються безліччю крайок зачеплення, які формувались блоками протектора. Мінімальна відстань між блоками сприяє зниженню рівня шуму, а також покращує показники паливної економічності за рахунок зниження опору кочення. Ще однією особливістю шини Кама 218 є наявність на поверхні кожного блоку декількох самоблокирующихся ламелей S-подібної форми, які додатково підвищують жорсткість цих елементів протектора. Це рішення поліпшило характер керованості, зробивши її більш відточеною. З метою підвищення жорсткості боковин плечові зони протектора шини були значно зменшені, що дозволило їй безболісно переносити великі навантаження.

Основні особливості шини Кама 218

-Відмінні тягово-зчіпні показники, завдяки пятиреберний дизайну симетричного ненаправленного малюнка протектора;
-низький рівень шуму за рахунок розміщення блоків протектора з нерівномірним кроком і мінімальної відстані між ними;
-прекрасна стійкість до аквапланування, яка забезпечується продуманій конструкції водовідвідної системи.