0

Опис шини Zeta Alventi


Літня шина Zeta Alventi призначена для середньо- і повнорозмірних легкових автомобілів. Пропонується в декількох десятках типорозмірах для коліс діаметром від 16 до 20 дюймів. Майже всі версії мають індекс XL, який свідчить про підвищеної надійності даної моделі. Відноситься до категорії Ultra High Performance, відрізня...

далі

Опис шини Zeta Alventi


Літня шина Zeta Alventi призначена для середньо- і повнорозмірних легкових автомобілів. Пропонується в декількох десятках типорозмірах для коліс діаметром від 16 до 20 дюймів. Майже всі версії мають індекс XL, який свідчить про підвищеної надійності даної моделі. Відноситься до категорії Ultra High Performance, відрізняючись відмінною стабільністю на високій швидкості, по-спортивному точним управлінням.

Надійність в будь-яких умовах

Бігова частина протектора виконана в сучасному дизайні з асиметричним розташуванням елементів. Вузькі поперечні блоки внутрішньої плечової зони забезпечують ефективність при поздовжніх прискорень. Два суцільних поздовжніх ребра в центральній частині покращують стійкість при прямолінійному русі. Зовнішня плечова зона з великими блоками перешкоджає ковзань при маневруванні і в поворотах.

Впевнена поведінка на мокрому покритті

Протекторний малюнок відрізняється розвиненою дренажною системою. Її основними елементами є чотири поздовжніх канавки в центральній частині. Їх значний обсяг дозволяє протектору з дуже високою ефективністю підсушувати пляма контакту навіть при сильному дощі. При маневруванні їх робота посилюється серпоподібними канавками в зовнішній плечовій зоні.

Основні особливості Zeta Alventi

- асиметричний протектор надає шині ефективність в будь-яких дорожніх умовах;
- широкі і глибокі канавки в центральній частини знижують до мінімуму ризик аквапланування;
- П-подібні блоки у внутрішній плечовій зоні надають ходу шини додаткову мякість.