0

Опис шини Yokohama Ice Guard IG35 +


Модельний ряд шин компанії Yokohama поповнився новинкою IG35, вперше представленої в травні 2010 року на презентації компанії. Це нові зимові шини, для виробництва яких використовувалися найостанніші японські технології. Їх головною особливістю є використання багатогранних 3D-ламелей, а також спеціальний ск...

далі

Опис шини Yokohama Ice Guard IG35 +


Модельний ряд шин компанії Yokohama поповнився новинкою IG35, вперше представленої в травні 2010 року на презентації компанії. Це нові зимові шини, для виробництва яких використовувалися найостанніші японські технології. Їх головною особливістю є використання багатогранних 3D-ламелей, а також спеціальний склад гуми, що виключає можливість деформації шини навіть в посадковому отворі шипа.

Крім того, до складу шин входить унікальний компонент ZERUMA, що підвищує жорсткість шини. Випробування показали, що шини Yokohama IG 35 забезпечують ідеальне зчеплення з дорогою. 3D-ламелі і шипи дозволяють автомобілю безпечно рухатися як на льоду, так і на засніжених дорогах.

Для чого потрібні 3D ламелі?

Як правило, при русі автомобіля по слизькій дорозі, внаслідок поганого зчеплення з дорогою, відбувається ковзання і занос автомобіля. Тривимірні самоочищаються ламелі мають грановану поверхню і збільшують ефект кромки, що допомагає автомобілю вільно пересуватися навіть в найсуворіших умовах.

Спеціальні компоненти від компанії Yokohama

До складу зимових шин Йокогама IG35 входить спеціальна добавка ZERUMA, що є індивідуальною розробкою компанії. Даний компонент призначений для розподілу оксиду кремнію по всій площі шини. Завдяки цій технології підбирається оптимальна жорсткість шини, що сприяє практично ідеального зчеплення з поверхнею дороги.

Основні переваги:
- Застосування багатогранних 3D ламелей, що поліпшують показники автомобіля під час руху по льоду і снігу;
- тривимірний дизайн шин, що сприяє високому ефект кромки;
- унікальні компоненти в складі гуми, завдяки чому шини не схильні до деформації;
- послідовні канавки, що запобігають ковзанню на дорозі;
- напіврадіального канавки, завдяки яким вода і бруд швидко виводиться із зони контакту.

Експлуатаційні показники Yokohama IG 35

завдяки основних компонентів шин IG-35, автомобіль впевнено пересувається по будь-якій дорозі. Виступи навколо посадочного отвору запобігають випадання шипів, що позначається на стійкості при русі по льоду. Тривимірний дизайн шини поліпшує зчеплення на сухій дорозі. Під час пересування по мокрій дорозі якість управління підвищується за рахунок ефективної дренажної системи шин. 3D ламелі і підвищена щільність кромки покращують показники автомобіля на сніговому покриві. Всі ці показники роблять шини IG35 незамінними при будь-якій погоді.

Популярність моделі IG35

Незважаючи на те, що шини Yokohama IG35 знаходяться на ринку менше півроку, вони вже завоювали популярність серед покупців і схвалення у багатьох фірм-виробників. Природно, головною умовою зростання популярності є багаторічна якість компанії Yokohama.

Порівняння нової зимової шини Йокогама з аналогами

Шини IG-35 є продовженням шин Yokohama IG20 і Yokohama IG30. У порівнянні зі своїм попередниками дана модель може похвалитися поліпшеним складом гуми, збільшеним кромки ефектом і використанням тривимірних ламелей.