0

Опис шини Yokohama Geolandar G055


Легкова шина Yokohama Geolandar G055 є новинкою від відомого японського виробника, призначеної для кросоверів, пікапів і інших автомобілів підвищеної прохідності і категорії SUV.

це перша позашляхова шина компанії, при розробці якої була застосована технологія BlueEarth, основною метою якої є зниження шкідли...

далі

Опис шини Yokohama Geolandar G055


Легкова шина Yokohama Geolandar G055 є новинкою від відомого японського виробника, призначеної для кросоверів, пікапів і інших автомобілів підвищеної прохідності і категорії SUV.

це перша позашляхова шина компанії, при розробці якої була застосована технологія BlueEarth, основною метою якої є зниження шкідливих викидів в атмосферу та збільшення енергоефективності при забезпеченні високого рівня безпеки при русі. В рамках цієї технології форма даної шини була оптимізована для зниження аеродинамічного опору. Ще одним нововведенням цієї технології стало зниження ваги шини, яка стала значно легше основних своїх конкурентів. Гумова суміш шини була складена з урахуванням зниження опору кочення, що в поєднанні з невеликою вагою і оптимізованим малюнком протектора дозволило забезпечити шині Yokohama Geolandar G055 чудові показники паливної економічності.

Багато виробників використовують в своїх шинах пять поздовжніх ребер, і в цьому сенсі ця японська шина не є винятком. У центрі протектора розташовується широке центральне ребро, яке має цільну конструкцію, що дозволило досягти прекрасних показників курсової стійкості, а наявність на поверхні ребра безлічі S-образних ламелей поліпшила динамічні характеристики шини. Два розташовані по сусідству ребра оснащені діагональними каналами зігнутої форми, яка покращує ефективність відведення води із зони контакту, що в поєднанні з чотирма поздовжніми канавками забезпечило шині чудову стійкість до аквапланування.

Широкі плечові зони протектора істотно підвищили стійкість шини до ковзання, поліпшивши тим самим зчеплення з дорогою при проходженні поворотів, а особливу будову плечових блоків значно зменшили рівень шуму.

Основні особливості шини Yokohama Geolandar G055

- Прекрасні показники зчеплення і керованості при русі на різних типах поверхні, завдяки ретельно відпрацьованому малюнку протектора;
-використання при розробці технології BlueEarth дозволило значно знизити вагу і опір кочення, що призвело до істотного зниження витрати палива;
Ефективна боротьба з акваплануванням, завдяки системі поздовжніх канавок і вигнутою формою численних канал ів.

 
літня шина
5 513 грн
Код товару: 445410
5 513 грн
Код товару: 445410
Показ 1 - 1 з 1 товара