0

Опис шини Yokohama Geolandar H / TS G051J


На відміну від багатьох інших представників «позашляхової» лінійки шин від Yokohama, модель Geolandar H / TS G051J призначена для експлуатації, в першу чергу, на асфальтованих дорогах . Виробник допускає можливість її використання на бездоріжжі, але в дуже обмеженому обсязі. Власне, це є її гідністю, ...

далі

Опис шини Yokohama Geolandar H / TS G051J


На відміну від багатьох інших представників «позашляхової» лінійки шин від Yokohama, модель Geolandar H / TS G051J призначена для експлуатації, в першу чергу, на асфальтованих дорогах . Виробник допускає можливість її використання на бездоріжжі, але в дуже обмеженому обсязі. Власне, це є її гідністю, оскільки більшість сучасних позашляховиків і кросоверів експлуатується саме в такому режимі, тобто максимум шосе і мінімум бездоріжжя. В таких умовах дана модель демонструє всі свої найбільш сильні сторони, причому і влітку і взимку, оскільки вона позиціонується японським виробником, як всесезонна. Ця особливість є ще одним її безперечною гідністю.

Збільшений термін служби і поліпшене зчеплення

Більшість рішень, використаних в конструкції цієї шини, перегукується один з одним, тобто покращує одні і ті ж експлуатаційні властивості. Одним з них є збільшена глибина протектора. Це дозволяє шині зберігати свої робочі характеристики навіть при значному пробігу, а також підвищує її стійкість до аквапланування і слешпленнінгу. Цьому в чималому ступені сприяє досить відкритий дизайн протектора, що містить безліч широких і глибоких дренажних канавок.

Спеціальні хрестоподібні канавки

В блоках центральній частині протектора є спеціальні канавки хрестоподібної форми. Основне призначення цих елементів полягає в забезпеченні покращених зчіпних властивостей на битій снігу і льоду.

Постійний контакт з дорогою

Як відомо, значна частина шуму шин генерується потоками повітря, що проходять з високою швидкістю по їх дренажним канавках. У даній моделі ця проблема значною мірою була вирішена за рахунок дизайну протекторного малюнка, в якому блоки розташовані таким чином, що забезпечують постійний контакт шини з дорогою. Крім того, дане рішення дозволило істотно поліпшити зчеплення з нею.

Основні особливості шини Yokohama Geolandar H / TS G051J

- протектор збільшеною глибини в поєднанні з численними дренажними канавками забезпечує підвищену стійкість до аквапланування і слешпленнінгу ;
- спеціальні хрестоподібні канавки в блоках центральній частині протектора покращують зчеплення на битій снігу і льоду;
- низький рівень шуму завдяки оптимізованому розташуванню блоків протектора.

 
всесезонна шина
4 200 грн
Код товару: 259792
4 200 грн
Код товару: 259792
Показ 1 - 1 з 1 товара