0

Опис шини Yokohama Geolandar H / T G902


Всесезонна шина Yokohama із заводським індексом G902 відноситься до лінійки Geolandar, яка цілком призначена для позашляховиків і кросоверів. Саме ця модель спроектована для використання переважно на асфальтованих дорогах, де вона демонструє найбільш вагомі свої достоїнства. Перш за все, це надійні зчіп...

далі

Опис шини Yokohama Geolandar H / T G902


Всесезонна шина Yokohama із заводським індексом G902 відноситься до лінійки Geolandar, яка цілком призначена для позашляховиків і кросоверів. Саме ця модель спроектована для використання переважно на асфальтованих дорогах, де вона демонструє найбільш вагомі свої достоїнства. Перш за все, це надійні зчіпні властивості на зимовому і мокрому покритті. Також варто відзначити, що дана модель є частиною первинної комплектації популярного Mitsubishi Pajero.

«Чіпке» протектор

Будучи HT-шиною, вона, тим не менш, демонструє непогану продуктивність і поза дорогами з твердим покриттям. Дана особливість багато в чому обумовлена дизайном протекторного малюнка. Він буквально поцяткований гострими крайками, які формувались численними блоками. Багато з них мають складову конструкцію, що ще більше збільшує кількість граней, що поліпшують зчіпні властивості. Відстань між блоками досить велике, щоб протектор ефективно самоочищатися від сторонніх часток, покращуючи тим самим продуктивність шини на снігу та ґрунтовому покритті.

Багатофункціональні ламелі

Згадані вище ламелі виконують і інші функції крім поліпшення зчіпних властивостей на слизькому покритті. Однією з розвязуваних ними завдань є відведення води в одну з довколишніх дренажних канавок. Крім того, ці елементи, забезпечуючи блокам обмежену рухливість, в значній мірі оптимізують розподіл зовнішньої навантаження, що мінімізує ймовірність виникнення нерівномірного зносу, продовжуючи тим самим термін служби протектора.

Основні особливості Yokohama Geolandar H / T G902

- входить до складу заводської комплектації Mitsubishi Pajero;
- універсальний протектор, ефективний на будь-якому типі покриття, включаючи зимові і грунтові;
- багатофункціональні ламелі покращують зчеплення на снігу і мокрому асфальті, стійкість до аквапланування і нерівномірного зносу;
- суцільне ребро в центрі підвищує стабільність на великій швидкості, оперативність управління, знижує витрату палива