0

Опис шини Yokohama Advan Neova AD08


Yokohama ADVAN Neova AD08 - це нова шина в лінійці ADVAN. Новинка прийшла на зміну моделі ADVAN Neova AD07, яка надійшла на ринок шість років тому.

Yokohama ADVAN Neova AD08 покликана стати одним з найсильніших пропозицій в діапазоні вуличних шин ADVAN, максимально близьким до своїх гоночним побратимам. У ...

далі

Опис шини Yokohama Advan Neova AD08


Yokohama ADVAN Neova AD08 - це нова шина в лінійці ADVAN. Новинка прийшла на зміну моделі ADVAN Neova AD07, яка надійшла на ринок шість років тому.

Yokohama ADVAN Neova AD08 покликана стати одним з найсильніших пропозицій в діапазоні вуличних шин ADVAN, максимально близьким до своїх гоночним побратимам. У створенні Yokohama ADVAN Neova AD08 компанії у нагоді досвід роботи з World Touring Car Championship. Завдяки цьому шина відмінно тримає дорогу, чудово проходить повороти на високих швидкостях на сухій поверхні, а також володіє збалансованістю за всіма основними принцип роботи даного продукту - контроль, стійкість, зчеплення на мокрій поверхні, зносостійкість і рівномірність зносу.

Склад гумової суміші нової шини є вдосконаленою технологію MS (Micro Silica) Compound, яка використовувалася в Neova AD07. В "MS Compound 2" було додано речовина, яке вже використовується в шинах WTCC. В результаті були отримані нові фізичні властивості - мякість на мікро рівні і в жорсткість на макро рівень. На мікро рівні поверхню складу контактує з найдрібнішими елементами дорожнього покриття, збільшуючи пляма контакту і покращуючи тим самим зчеплення. На макро рівні складу чинить опір деформаціям від нагрівання і зносу, забезпечуючи таким чином відмінне зчеплення протягом усього терміну служби покришки.

Yokohama Advan Neova AD08. Особливості

- Літня спортивна гума Yokohama Advan Neova AD08 особливого складу з включеннями частинок Micro Silica (Мікро Силіка) володіє потужним зчепленням.
- V-подібний рисунок протектора колеса Yokohama Advan Neova AD08 утворює протівоводний клин, гарантує мінімальний опір коченню.
- Центральне незбиране подвійне ребро зі серединної канавкою забезпечує революційну курсову стійкість.
- Система розведених назовні канавок швидко відводить воду з плями контакту покришки Йокогама Адван НЕОВЕН AD08.
- Великі округлені плечові шашки підвищують поперечне зчеплення шини Йокогама Адван НЕОВЕН AD08 при маневруванні, підсилюють тягу, вкорочують гальмівний шлях.
- Подвійний безшовний металокорд і нейлоновий корд спіральної навивки підвищує поріг навантажень і комфорт швидкісної їзди, протистоїть деформації та механічних пошкоджень.