0

Опис шини Winrun R330


Літня легкова шина Winrun R330 не тільки виглядає не менш ефектно, ніж її аналоги від іменитих європейських і японських брендів, але і володіє порівнянними технічними характеристиками. Якщо до цього додати традиційну для шинних виробів з Піднебесної привабливу вартість, то не варто дивуватися її популярності не тільки в ...

далі

Опис шини Winrun R330


Літня легкова шина Winrun R330 не тільки виглядає не менш ефектно, ніж її аналоги від іменитих європейських і японських брендів, але і володіє порівнянними технічними характеристиками. Якщо до цього додати традиційну для шинних виробів з Піднебесної привабливу вартість, то не варто дивуватися її популярності не тільки в нашій країні, а й далеко за її межами.

Висока точність управління на будь-якій швидкості

асиметричний протекторний малюнок цієї шини містить пять поздовжніх ребер. Незважаючи на істотні відмінності в дизайні цих елементів, всі вони володіють однією спільною рисою, а саме підвищеною стійкістю до деформацій. В умовах реальної експлуатації ця риса виражається у вигляді дуже швидких і точних реакцій на повороти керма, а крім того, високої стабільності і стійкості при русі на великій швидкості.

Підвищений зчеплення при маневруванні

Більше половини від площі плями контакту займають плечові зони протектора. Обидві являють собою ряд окремих блоків, розташованих поперечно. Така компоновка з одного боку покращує зчеплення при маневруванні, а з іншого - суттєво скорочує протяжність гальмівного шляху, особливо на мокрих дорогах. У звязку з цим слід зазначити численні ламелі, прорізані в поздовжніх ребрах, розташованих в центральній частині протектора.

Основні особливості Winrun R330

- висока точність управління завдяки відмінній стійкості до динамічної деформації всіх пяти протекторних ребер;
- широкі плечові зони з численними поперечними розташованими блоками покращують стійкість при маневруванні і зчеплення при гальмуванні і прискоренні;
- гумова суміш з підвищеним вмістом силіки забезпечує впевнене пересування по мокрих дорогах, стійкість до будь-яких видів зносу.