0

Опис шини Viatti Bosco A / T


Viatti Bosco A / T - інноваційна модель, що відкриває лінійку шин класу SUV, призначену для кросоверів і невеликих позашляховиків і стала втіленням італійських і німецьких технологій. Шина відрізняється не тільки прекрасними показниками в області безшумної і комфортної їзди, а й стійкістю до високих навантажень, з...

далі

Опис шини Viatti Bosco A / T


Viatti Bosco A / T - інноваційна модель, що відкриває лінійку шин класу SUV, призначену для кросоверів і невеликих позашляховиків і стала втіленням італійських і німецьких технологій. Шина відрізняється не тільки прекрасними показниками в області безшумної і комфортної їзди, а й стійкістю до високих навантажень, забезпечують поліпшену керованість, стійкість і енергоефективність.

Особливості шини Viatti Bosco A / T

При виробництві Viatti Bosco A / T використовується технологія ViaPRO, суть якої полягає в невеликих похилих виступах, розташованих в певній послідовності на стінках подовжніх канавок, що знижують порожнинної резонанс, який і створює шум, чутний людиною.

Висновок води із зони контакту забезпечується чотирма широкими поздовжніми і відкритими поперечними канавками.

Завдяки зігнутим ламелей вдалося звести нерівномірний знос до мінімуму, а також знизити шум і збільшити рівень зчеплення.

Хороша керованість і стійкість на сухих і покритих водою дорожніх покриттях була досягнута за рахунок використання посилених блоків зовнішньої секції.

Розподіл тиску в пятн е контакту, обумовлене зміщеними великими блоками і ребрами, дозволяє поліпшити стійкість і керованість на дорогах.

Змінюється в залежності від швидкості жорсткість боковини дозволяє шині Viatti Bosco A / T адаптуватися під дорожнє покриття і краще проходити повороти на великих швидкостях.

Використання нової гумової суміші дозволило шині адаптуватися під температуру навколишнього середовища, іншими словами, при високих температурах протектор стає мякше, при низьких - жорсткіше. Домогтися цього вдалося завдяки технології ViaMIX: 3D-нано молекули забезпечують полімерну звязок з мінливими зчіпними характеристиками в біговій частини протектора.