0

Опис шини Uniroyal Rain Expert


Літня легкова шина Uniroyal Rain Expert є однією з найбільш вдалих спроб шанованого у всьому світі північноамериканського виробника створити дощову шину, що відрізняється відмінними характеристиками і привабливою ціною. Так як дана модель випускається в декількох десятках найбільш популярних типорозмірах, почина...

далі

Опис шини Uniroyal Rain Expert


Літня легкова шина Uniroyal Rain Expert є однією з найбільш вдалих спроб шанованого у всьому світі північноамериканського виробника створити дощову шину, що відрізняється відмінними характеристиками і привабливою ціною. Так як дана модель випускається в декількох десятках найбільш популярних типорозмірах, починаючи від 145 / 70R13 і закінчуючи 225 / 65R17, то вона прекрасно підійде величезній кількості моделей сучасних легкових автомобілів малого та середнього класу. Крім цього, ця шина відрізняється високим рівнем безпеки на високих швидкостях, про що говорить присвоєні їй швидкісні індекси - від T до W.

Як і більшість дощових шин, ця модель оснащена V-образним симетричним направленим малюнком протектора . За рахунок цього рішення вдалося досягти відразу кілька важливих цілей. Зокрема, шина Uniroyal Rain Expert володіє дуже великою площею контакту, що сприятливо впливає на надійність і стабільність зчеплення на сухій поверхні. При цьому ефективність розгону і гальмування забезпечується великою кількістю гострих кромок, які формуються безліччю блоків, розташовані, як в центральній частині протектора, так і в плечових зонах. Також в центрі малюнка північноамериканськими шинниками було розташоване поздовжнє ребро, що не має яких-небудь розривів на всьому протязі протектора. Відмінною особливістю цього елемента протектора є хвилеподібні краю, що сприяє збільшенню швидкості відводу води з плями контакту. Крім цього, такий профіль центрального ребра істотно знижує рівень резонансних шумів і вібрацій, що виникають під час руху.

Основні особливості легкової шини Uniroyal Rain Expert

- виняткова стійкість до аквапланування забезпечується відмінно опрацьованої дренажною системою;
- прекрасне зчеплення і ефективність гальмування на мокрому покритті, завдяки наявності розташованих під певним кутом спеціальних мікроканавок в центральній частині протектора і в його плечових зонах;
- спеціальні індикатори нерівномірного зносу, розташовані в плечових зонах, дозволяють виявити нерівномірний знос на ранній стадії його виникнення.

 
літня шина
3 300 грн
Код товару: 401415
3 300 грн
Код товару: 401415
Показ 1 - 1 з 1 товара