0

Опис шини Triangle TR609


Шина Trianlge TR609 спеціально розроблена для легких вантажівок. В процесі виготовлення шини були використані новітні матеріали і сучасне устаткування.

Малюнок протектора шини розроблявся із застосуванням методу компютерного моделювання, це дозволило добитися відмінних експлуатаційних характеристик. Шина характеризує...

далі

Опис шини Triangle TR609


Шина Trianlge TR609 спеціально розроблена для легких вантажівок. В процесі виготовлення шини були використані новітні матеріали і сучасне устаткування.

Малюнок протектора шини розроблявся із застосуванням методу компютерного моделювання, це дозволило добитися відмінних експлуатаційних характеристик. Шина характеризується підвищеною надійністю, ходимостью і відмінною зносостійкістю. Хвилясті канавки протектора підкреслюють універсальність шини, і швидко видаляють воду з протектора, запобігаючи акваплануванню. Спеціально розроблена система ламелей підвищує зчеплення і зменшує звуковий ефект при русі.

Добавки в гумову суміш дозволили підвищити зносостійкість і зчеплення з різним дорожнім покриттям. Також дана гумова суміш збільшила пляма контакту, в результаті підвищилася стійкість і керованість. Це дозволило водієві повністю контролювати ситуацію на дорозі. Для підвищення безпеки був посилений каркас, за рахунок застосування нової конструкції і використання посиленого корду. Це дало можливість шині Triangle TR609 відмінно справлятися з підвищеними навантаженнями.

Використання цієї моделі дозволяє зменшити витрату палива при русі по місту. По закінченню виробництва шина проходить ретельний контроль якості, тому вона відповідає більшості світових стандартів.

Основні особливості шини Triangle TR609

- три звивистих каналу прекрасно видаляють воду, підвищують самоочищення;
- добавки в гумову суміш підвищили зносостійкість і зчеплення при русі на різному дорожньому покритті;
- спеціальна конструкція каркаса підвищила надійність і опір підвищених навантажень;
- велика кількість ламелей забезпечують мінімальний звуковий ефект, роблячи рух більш комфортним;
- оптимально підібрані елементи протектора дозволили досягти чудових експлуатаційних характеристик.

 
літня шина
3 432 грн
Код товару: 271667
3 432 грн
Код товару: 271667
Показ 1 - 1 з 1 товара