0

Опис шини Toyo Proxes R1R


Toyo Proxes R1R - це літня шина для спортивних автомобілів. Вона була розроблена з урахуванням досвіду, який японські виробники почерпнули на гоночних трасах. Недавром індекс її швидкості - W, тобто вона може розганятися до 270 кілометрів на годину.

Розробники даної шини повні безладдя у гоночних шин - зокрема, міцн...

далі

Опис шини Toyo Proxes R1R


Toyo Proxes R1R - це літня шина для спортивних автомобілів. Вона була розроблена з урахуванням досвіду, який японські виробники почерпнули на гоночних трасах. Недавром індекс її швидкості - W, тобто вона може розганятися до 270 кілометрів на годину.

Розробники даної шини повні безладдя у гоночних шин - зокрема, міцний каркас зі сталевим брекером, який гарантує відмінну стійкість і тягові характеристики шини на сухій трасі. З цією шиною можна бути впевненим за свою безпеку навіть на найвищій швидкості, тому як сталеві бортові кільця ще більше підвищують стійкість Toyo Proxes R1R на дорозі. Чітке зчеплення з поверхнею дороги забезпечується завдяки широкому протектору, а також спеціально розробленому складу гумової суміші, з якої він складається. У нього входить силика, яка посилює еластичність шини, що підвищує її зносостійкість і зчеплення з трасою. Також силика сприяє впевненому ходу шини на мокрій дорозі.

Цю шину, крім того, що вона має високі характеристики швидкості і зчеплення, відрізняє односпрямований, агресивний малюнок протектора і V-подібні канавки (у формі наконечника), які ефективно виводять вологу з плями контакту і перешкоджають виникненню аквапланування на мокрій дорожній поверхні.

Курсова стійкість шини досягається за рахунок спеціальних канавках - завдяки їм, блоки протектора при гальмуванні не втрачають своєї жорсткості.

Підводячи підсумок, слід зазначити, що дана шина підійде і відмінно впорається з агресивною їздою в літній період. Особливо це стосується поведінки шини на сухій трасі - в цьому компоненті їй, мабуть, немає рівних.

Відмінні риси автомобільної шини Toyo Proxes R1R

- Toyo Proxes R1R - шина для спортивних автомобілів, досвід в розробці якої японські виробники перейняли на гоночних трасах.
- Індекс швидкості даної шини - W (до 270 км / ч).
- Збільшене пляма контакту з дорогою.
- Дизайн малюнка протектора - односпрямований, агресивний.
- Жорсткий каркас зі сталевим брекером забезпечує курсову стійкість при русі. Цьому також сприяють бортові кільця, також зроблені зі сталі.
- До складу гумової суміші протектора входить силика. Завдяки її наявності збільшується еластичність шини, що, в свою чергу, позитивно впливає на характеристику зносостійкості. Також силика впливає на впевненість ходу по мокрій поверхні.
- V-подібні канавки ефективно виводять воду із зони контакту і мінімізують ризик аквапланування.
- Спеціальні канавки, що не дають блокам протектора втрачати жорсткість при гальмуванні, також сприяють курсової стійкості шини.
- Технологія дизайну T-Mode.
- Нерозривний бортовий шнур забезпечує стабільність швидкісної їзди.