0

Опис шини Toyo Proxes CF2 SUV


Шина Toyo Proxes CF2 SUV орієнтована на застосування в компактних кроссоверах міського типу. Вона відрізняється хорошими показниками керованості, підвищеним зчепленням (в тому числі і на мокрому асфальті), економією палива, а також комфортом свого ходу. Все це робить дану модель одним з оптимальних рішень для тих...

далі

Опис шини Toyo Proxes CF2 SUV


Шина Toyo Proxes CF2 SUV орієнтована на застосування в компактних кроссоверах міського типу. Вона відрізняється хорошими показниками керованості, підвищеним зчепленням (в тому числі і на мокрому асфальті), економією палива, а також комфортом свого ходу. Все це робить дану модель одним з оптимальних рішень для тих, хто вважає за краще міський спосіб життя.

Протектор і його характеристики

В даному випадку виробник зупинив свій вибір на асиметричному протекторі, який в силу особливостей свого дизайну забезпечує легкість керування транспортним засобом, а також характеризується відмінною стійкістю до зносу. Останній фактор позитивно позначається на тривалості терміну служби шини. Крім того, модель має конструкцію зі збільшеною жорсткістю, що позитивно позначається на гальмуванні, як на сухому, так і на мокрому дорожньому покритті, забезпечуючи високий рівень безпеки.

Захист від аквапланування і акустичний комфорт

В протекторі передбачені широкі канали, посредствам яких відбувається швидке відведення водних мас. Цей фактор гарантує стабільність поведінки шини без втрати експлуатаційних властивостей навіть при сильному дощі.

Nano Balance

Саме так називається фірмова розробка компанії, що представляє собою компаунд з високим вмістом силіки. Завдяки такому складу гуми шина отримала знижений опір коченню, яке позитивно позначається на паливній економічності, а також стійкість на мокрому асфальті, що забезпечується відмінне зчеплення.

Ефективність гальмування

В порівнянні з попереднім поколінням шин цієї лінійки дана модель володіє поліпшеними характеристиками гальмування. Останні забезпечуються не тільки складом компаунда, а й будовою бокових зон, що мають спеціальні елементи. Завдяки такому тандему величина гальмівного шляху була скорочена на 3%. Здавалося б, поліпшення незначне, але це тільки на перший погляд. Ці відсоткові частки істотно поліпшили поведінку покришки в поворотах, забезпечуючи їх стабільне проходження без заметів навіть в умовах сильного дощу.

Основні особливості Toyo Proxes CF2 SUV

- наявність сталевого брекера забезпечує жорсткість і надійність покришки;
- гумовий компаунд підвищує зчеплення з будь-яким покриттям, забезпечуючи кращі характеристики розгону і гальмування;
- покращене водовідведення із зони контакту з дорожнім полотном;
- знижений рівень шуму завдяки оптимізації малюнка протектора;
- зменшений рівень зносу навіть при інтенсивному використанні.

 
літня шина
4 051 грн
Код товару: 303416
4 051 грн
Код товару: 303416
літня шина
5 301 грн
Код товару: 284004
5 301 грн
Код товару: 284004
літня шина
6 507 грн
Код товару: 356427
6 507 грн
Код товару: 356427
Показано 1 - 3 з 3 товарів