0

Опис шини Toyo Proxes C100


Літня легкова шина Toyo Proxes C100, будучи зовсім недавно представленої японським виробником, була дуже тепло зустрінута на ринках більшості країн. Це обумовлено виключно експлуатаційними характеристиками, що знаходяться на дуже високому рівні. Їх вдалося досягти, завдяки використанню цілого ряду новітніх розробок,...

далі

Опис шини Toyo Proxes C100


Літня легкова шина Toyo Proxes C100, будучи зовсім недавно представленої японським виробником, була дуже тепло зустрінута на ринках більшості країн. Це обумовлено виключно експлуатаційними характеристиками, що знаходяться на дуже високому рівні. Їх вдалося досягти, завдяки використанню цілого ряду новітніх розробок, які при цьому не завадили призначити на дану модель більш ніж привабливу ціну, що є ще однією причиною її популярності по всьому світу.

Зносостійкий і чіпкий на мокрій дорозі компаунд

Велика частина високих технічних характеристик моделі Toyo Proxes C100 забезпечується за рахунок цілого ряду фізико-хімічних властивостей гумової суміші. Більш ніж на половину вона складається з силики, яка надає протектору еластичність навіть при низьких температурах під час дощу. Це дозволяє шині демонструвати відмінне зчеплення на мокрих дорогах. При цьому її протектор залишається дуже стійким до будь-якого агресивного впливу зовнішнього середовища. Дана властивість забезпечується за рахунок спеціальних полімерів в складі компаунда.

Мінімальний рівень шумів Toyo Proxes C100

В русі дана модель демонструє високий рівень акустичного комфорту. Він забезпечується за рахунок багатокрокового розташування всіх протекторних елементів, а також їх спеціально розрахованих форм і розмірів. Це дозволило звести до мінімуму ймовірність виникнення резонансних шумів і вібрацій. У звязку з цим не можна не відзначити зубчастий профіль стінок дренажних канавок. Він знижує шум від повітря, що проходить з високою швидкістю через них.

Оптимізована конструкція каркаса

Ще однією характерною особливістю даної шини є демонстрована нею стабільна і прогнозована керованість. Вона досягається, завдяки відразу декільком особливостям в її конструкції. Перш за все, це каркас з багатошаровим брекером. Поява безпосередньо під протектором більш жорсткої «підкладки» дозволило підвищити безпеку розмірів і форми плями контакту під впливом різноспрямованих сил прискорення, що додало зчіпних властивостях стабільність і надійність. Вони додатково поліпшуються, завдяки широким блокам в плечових зонах Toyo Proxes C100, сформованими незалежно від цього, за рахунок створюваних ними поперечних крайок зчеплення скорочують протяжність гальмівного шляху.

Основні особливості

- компаунд з підвищеним вмістом силіки і спеціальними полімерними сполуками забезпечує більш надійне зчеплення на мокрій дорозі, надаючи протектору підвищену стійкість до будь-яких видів зносу, а також проколів і порізів;
- багатокрокове розташування протекторних блоків, а також спеціально підібрана форма і розміри перешкоджають виникненню резонансних шумів і вібрацій ;
- високий рівень комфорту при по-спортивному відточеною керованості завдяки оптимізованої конструкції каркасу і профілю протектора, а також широким і жорстким плечовим зонам.