0

Опис шини Tigar Winter1


Tigar WinterA - це зимова шина для легкових автомобілів від відомого сербського виробника, що є дочірнім підприємством компанії Michelin. І, коненчо ж, багато напрацювань Michelin активно використовуються при виробництві покришок Tigar, що укупі з «некусючі» ціною робить їх дуже привабливими для європейського і російсь...

далі

Опис шини Tigar Winter1


Tigar WinterA - це зимова шина для легкових автомобілів від відомого сербського виробника, що є дочірнім підприємством компанії Michelin. І, коненчо ж, багато напрацювань Michelin активно використовуються при виробництві покришок Tigar, що укупі з «некусючі» ціною робить їх дуже привабливими для європейського і російського споживача.

Дана модель відмінно підходить для мяких зим, тому стане відмінним варіантом зимової покришки для автовласників з європейської частини Росії.

особливостями цієї шини є відмінні зчеплення і керованість на будь-яких зимових дорогах. Першому сприяє дизайн малюнка протектора, що має спрямований характер, а також безліч ламелей.

Tigar Winter A, або Tigar Winter 1 (інша назва шини) є нешиповані шиною. Саме тому для неї вкрай важливий склад гумової суміші, оскільки він покликаний посилювати зчіпні характеристики покришки. Унікальний склад гумової суміші підібраний тут таким чином, що покришка не втрачає своєї еластичності і, як наслідок, експлуатаційних характеристик навіть при низьких температурах. Крім того, маючи в своєму складі кремнієву кислоту, вона поліпшила зчеплення з дорогою - на засніженій і зледенілій поверхні шина поводиться досить впевнено.

Відсутність же шипів, про який писалося вище, зумовило чудовий акустичний комфорт, яким володіє ця модель автопокришки.

Ще трохи варто сказати про малюнок протектора. Маючи V-подібний вид, він немов утворює протівоснежний клин, а також забезпечує високу курсову стійкість при прямолінійному русі, відсутність заметів. Крім того, оптимізований малюнок протектора дозволив знизити опір коченню, завдяки чому покращилися ходові якості шини Tigar WinterA, а розтрати палива при їзді при цьому скоротилися на пять відсотків.

Великі шашки, розташовані в плечових зонах шини, збільшили бічне зчеплення при маневруванні.

Також Tigar WinterA відрізняється міцністю. За це відповідає подвійний сталевий корд який створює поріг деформації шини і надає стійкість до зовнішніх механічних пошкоджень.
І, звичайно, однією з головних особливостей будь-якої шини, особливо зимової, є відсутність аквапланування. Ефективний вихід із зони контакту з дорогою вологи, бруду і мокрого снігу в цій шині здійснюється за рахунок двох глибоких поздовжніх каналів, а також не менше поперечних каналів, що забезпечують шині можливість самоочищення. Допомагають їм маленькі поздовжні канавки.

Підсумовуючи, слід сказати, що ця модель не розчарує любителів комфортної зимової їзди. Досить прочитати все вищевикладене, щоб переконатися в цьому.

Відмінні риси Tigar WinterA

- Tigar WinterA, або Tigar Winter 1 - це зимова шина для легкових автомобілів.
- Дизайн малюнка протектора - спрямований, що забезпечує відмінне зчеплення з будь-якою поверхнею дороги.
- входить до складу гумової суміші кремнієва кислота поліпшила зчіпні властивості покришки і дозволила їй зберігати еластичність навіть при низьких температурах.
- Подвійний сталевий корд перешкоджає зайвої деформації шині і надає стійкість до механічних пошкоджень.
- Центральне ребро забезпечує високу курсову стійкість при прямолінійному русі і чуйну реакцію на рульові команди.
- Шашки плечової зони посилюють поперечне зчеплення.
- Два глибоких каналу і численні поперечні канавки відповідають за ефективний висновок вологи, бруду і мокрого снігу із зони контакту, зводячи до мінімуму ризик виникнення аквапланування.
- Система 3 D-ламелірованія дозволила поліпшити зчіпні характеристики, мінімізувати гальмівний і розгінний шляху, підвищити тягові характеристики.
- Дрібні канавки і прорізи відводять тепло.
- Зменшена опір коченню поліпшило ходові якості і до пяти відсотків скоротило витрату палива.
- Високий акустичний комфорт.
- Відмінний вибір за поєднанням ціни і якості.
 
зимова шина
1 721 грн
Код товару: 258887
1 721 грн
Код товару: 258887
зимова шина
1 851 грн
Код товару: 259160
1 851 грн
Код товару: 259160
зимова шина
1 866 грн
Код товару: 259060
1 866 грн
Код товару: 259060
зимова шина
1 951 грн
Код товару: 259140
1 951 грн
Код товару: 259140
зимова шина
2 091 грн
Код товару: 258997
2 091 грн
Код товару: 258997
зимова шина
2 091 грн
Код товару: 259177
2 091 грн
Код товару: 259177
зимова шина
2 136 грн
Код товару: 259159
2 136 грн
Код товару: 259159
Показано 1 - 7 з 7 товарів