0

Опис шини Tigar Prima


Prima - це літня шина для легкових автомобілів від сербської фірми Tigar, що є дочірньою для компанії Michelin. Шини Tigar виробляються по самим передовим розробкам і з використанням новітніх технологій з подальшим електронним контролем якості. Крім приналежності до Michelin на якість продукції вказує вимоги ISO 9001, як...

далі

Опис шини Tigar Prima


Prima - це літня шина для легкових автомобілів від сербської фірми Tigar, що є дочірньою для компанії Michelin. Шини Tigar виробляються по самим передовим розробкам і з використанням новітніх технологій з подальшим електронним контролем якості. Крім приналежності до Michelin на якість продукції вказує вимоги ISO 9001, яким дана шина відповідає.

Дана модель призначена для швидкісної їзди: вона має індекс швидкості V, який означає, що максимальною швидкістю розгону є 240 км / год .

Які основні переваги цієї шини? Перш за все, співвідношення ціни і якості. Притому, що ця модель володіє відмінними експлуатаційними показниками, про які буде сказано нижче, вона буде по кишені багатьом. Це, безсумнівно, робить її ще більш привабливою на тлі конкурентів.

Вона має спрямований стрелообразний малюнок протектора ARROW, який формують три поздовжні канавки і велика кількість інших порізів, які здійснюють разом з широкими кільцевими каналами ефективне водовідведення, завдяки чому шина володіє чудовими показниками при їзді на мокрій дорозі. Аквапланування - не для цієї шини.

Оскільки ця шина відноситься до категорії високошвидкісних, її розробникам важливо було забезпечити її стійкість на дорозі. Для цього призначено центральне ребро, що забезпечує курсову стійкість при прямолінійному русі і чітку реакцію на рульове керування, а також опрацьовані плечові блоки, які надають маневреність і допомагають впевнено проходити повороти.

Ще однією особливістю цієї шини є унікальний склад гумової суміші, що входить до складу протектора. Він забезпечує короткі гальмівний і розгінний шляху. А оптимізована конструкція корду сприяє більшій міцності шини і її стійкості до механічних впливів.

Також, Tigar Prima відрізняється високим акустичним комфортом, який особливо важливий при швидкій їзді, а також низьким опором коченню. Завдяки останнім параметром збільшилися тягові характеристики шини, а також до пяти відсотків скоротилася витрата палива.

Резюмуючи, варто сказати, що ця шина відмінно тримає дорогу на високих швидкостях і відмінно підійде для любителів агресивної їзди.

Відмінні риси шини Tigar Prima

- Tigar Prima - це літня шина для легкових автомобілів.
- шина розроблена за допомогою методу компютерного моделювання з подальшим електронним контролем якості.
- Індекс швидкості V означає, що максимальною швидкістю розгону даної шини є 240 км / ч.
- Дизайн малюнка протектора - спрямований, стрелообразний, що забезпечує відмінні зчіпні характеристики на будь-якій трасі.
- Центральне ребро забезпечує курсову стійкість при прямолінійному пересуванні і миттєву реакцію на рульові команди.
- Плечові блоки гарантують маневреність і впевнене проходження поворотів.
- Три поздовжніх кільцевих каналу укупі з численними прорізами забезпечують якісний дренаж води, ліквідуючи небезпеку виникнення аквапланування.
- Оригінальний склад гумової суміші зменшив розгінний і гальмівний шлях.
- Оптимізована конструкція корду надала шині міцність і стійкість до механічних впливів.
- Низьке шумообразование.
- Зменшена опір коченню дозволяє економити до пяти відсотків палива.
- Відмінний вибір за поєднанням ціни і якості.