0

Опис шини Sava Intensa SUV


Літня шина Sava Intensa SUV спеціально розроблялася для позашляховиків. Модель створювалася з використанням передових технологій, тому повністю відповідає різним стандартам і нормам. В процесі всіх етапів виробництва шина піддається ретельному контролю якості, що виключає можливість попадання до споживача бракованої...

далі

Опис шини Sava Intensa SUV


Літня шина Sava Intensa SUV спеціально розроблялася для позашляховиків. Модель створювалася з використанням передових технологій, тому повністю відповідає різним стандартам і нормам. В процесі всіх етапів виробництва шина піддається ретельному контролю якості, що виключає можливість попадання до споживача бракованої продукції.

Нова конструкція каркаса

Позашляхові шини Sava Intensa SUV постійно стикаються з різними навантаженнями, внаслідок цього зявляються часті пошкодження і розриви. Щоб уникнути цих негативних наслідків в даній моделі використовувався новий каркас, який має підвищену міцність. При його створенні використовувалася нова технологія намотування корду і більш міцні матеріали. В результаті цього шина без проблем витримує підвищені навантаження. Також нова структура каркаса дозволила отримати більш рівномірний розподіл тиску всередині протектора, що збільшило пробіг шини.

Вдосконалений дизайн протектора

При створенні протектора використовувався сучасний метод компютерного 3D моделювання, в результаті цього вдалося домогтися оптимального розташування блоків по поверхні протектора. Центральний безперервний ряд блоків забезпечує відмінну стійкість при русі по прямій і прискорює зворотний звязок. Нова форма блоків, розташованих в плечовій зоні, дозволила домогтися прекрасної стійкості при проходженні поворотів. Три широких каналу швидко видаляють воду з протектора, зводячи до мінімуму можливе аквапланування. Більш дрібні канавки знижують шумовий ефект при русі і підвищують стійкість на мокрому дорожньому покритті. Для запобігання бічних пошкоджень плечова зона зроблена з більш товстого гумового шару.

Основні особливості шини Sava Intensa SUV

- відмінне зчеплення на вологому дорожньому покритті забезпечується новою системою водовідвідних каналів;
- відмінна захист від пошкоджень отримана за рахунок використання нової конструкції каркасу і більш товстої гуми в плечовій зоні;
- мінімальний звуковий ефект при русі отриманий в результаті застосування невеликих каналів і насічок;
- мінімальне навантаження на елементи підвіски отримана в результаті застосування більш еластичної гуми, яка також зменшила опір коченню.