0

Опис шини Sava Eskimo Stud


Зимова шипована легкова шина Sava Eskimo Stud є модернізованим варіантом однієї з популярних зимових моделей Goodyear UltraGrip Extreme. Це не дивно, оскільки словенська компанія Sava належить всесвітньо відомому північноамериканському шинному гіганту Goodyear. Подібне запозичення є часто застосовувану практикою і у...

далі

Опис шини Sava Eskimo Stud


Зимова шипована легкова шина Sava Eskimo Stud є модернізованим варіантом однієї з популярних зимових моделей Goodyear UltraGrip Extreme. Це не дивно, оскільки словенська компанія Sava належить всесвітньо відомому північноамериканському шинному гіганту Goodyear. Подібне запозичення є часто застосовувану практикою і у інших виробників, які бажають продовжити життя вдалої моделі, якій, безумовно, є і ця шина.

Протектор шини побудований за прекрасно зарекомендувала себе технології V-TRED. Дана технологія, починаючи з 2000 року і по сьогоднішній день, використовується на більшості зимових шин Goodyear, що говорить про її високу ефективність. Це технічне рішення є V-подібний дизайн протектора, який найбільш ефективно проявляє себе при видаленні води, снігу і бруду з плями контакту, що підвищило рівень безпеки при русі в несприятливих умовах.

Висока стійкість до аквапланування забезпечується конфігурацією дренажних каналів, які розташовані під великим кутом по відношенню до напрямку руху. Ще однією перевагою V-образного симетричного спрямованого малюнка протектора є велика площа плями контакту, розмір якої залишається стабільним за будь-яких дорожніх умовах. Розташоване в центрі протектора жорстке поздовжнє ребро дозволило забезпечити шині відмінну курсову стійкість на слизьких покриттях.

Ще однією технологією, якій можна буде скористатися за зниженою ціною, є ActiveStud. Навіть сьогодні дана технологія не втратила актуальності, оскільки забезпечує прекрасні характеристики на зледенілих покриттях. В рамках цієї технології протектор шини Sava Eskimo Stud оснащений шипами, що відрізняються шестигранною формою. Додаткові межі на шипах забезпечують більший тиск на шип, що дозволяє значно поліпшити ефективність гальмування на льоду.

Технологія 3D-BIS також є однією з відмінних рис тепер уже словенської шини. У момент своєї появи технологія тривимірної системи взаємного блокування протекторних блоків наробила багато шуму, оскільки дозволяла оснастити протектор збільшеним числом ламелей без шкоди жорсткості блоків. Цього вдалося досягти, завдяки наявності на стінках ламелей опуклих бульбашок, які в момент зіткнення блоку з дорожнім полотном міцно фіксуються в виїмках на протилежній стінці. За рахунок цього блок стає жорсткішим, що істотно поліпшило характеристики шини при русі по сухим покриттям. При русі по засніжених і зледенілих поверхнях безліч ламелей утворюють численні кромки, які легко проникають через водяну плівку, ефективно чіпляючись за найменші нерівності.

Словенські шинні інженери внесли значні зміни до складу гумової суміші. Зокрема, новий склад гумової суміші відрізняється наявністю спеціального полімеру з високою часткою змісту кремнийсодержащих компонентів. В результаті шина демонструє поліпшені показники еластичності при низьких температурах, ніж її попередниця. Крім того, цей полімер додатково поліпшив зчеплення на мокрих, засніжених і зледенілих поверхнях, одночасно зробивши протектор більш стійким до стирання.

Основні особливості шини Sava Eskimo Stud

- Оптимізований V-подібний дизайн симетричного спрямованого малюнка протектора, створеного за технологіями Goodyear, забезпечує чудове зчеплення на різних типах поверхні;
- Велика кількість шестигранних шипів, завдяки яким шина демонструє надійне і стабільне зчеплення на льоду;
- Поліпшена гумова суміш має в своєму складі полімер з високою часткою змісту кремнийсодержащих компонентів, що наділило шину прекрасною еластичністю при низьких температурах, а також додало високу стійкість до стирання.

 
зимова шина
4 446 грн
Код товару: 331243
4 446 грн
Код товару: 331243
зимова шина
4 891 грн
Код товару: 294585
4 891 грн
Код товару: 294585
Показано 1 - 2 з 2 товарів