0

Опис шини Pirelli Winter Snowcontrol


Шина Pirelli Winter 190 Snowcontrol - це зимова модель для легкових авто. Компанія "Піреллі" є лідером в інноваціях і дана шина новітній продукт, створений в результаті останніх наукових відкриттів. При її розробці використовувалася спеціальна технологія (Технологія адаптується Суміші), яка адаптує в залеж...

далі

Опис шини Pirelli Winter Snowcontrol


Шина Pirelli Winter 190 Snowcontrol - це зимова модель для легкових авто. Компанія "Піреллі" є лідером в інноваціях і дана шина новітній продукт, створений в результаті останніх наукових відкриттів. При її розробці використовувалася спеціальна технологія (Технологія адаптується Суміші), яка адаптує в залежності від температури шини еластичність гумової суміші.

Унікальний протектор має оптимально розташовані елементи, тому володіє прекрасними експлуатаційними властивостями. Рівномірний розташування блоків, дозволяє розподілити навантаження повністю по поверхні шини, а не за певними її частинам. Даний факт попереджає деформацію і збільшує термін служби шини. Наявність глибоких канавок, за рахунок максимального виведення води з плями контакту, забезпечує підвищену стійкість автомобіля на різному дорожньому покритті. Крім того, бічні масивні блоки дозволяють водієві відчувати себе впевненим навіть на дуже засніженій дорозі. Вони збільшують зчіпні властивості шини і попереджають появу бокових заносів при проходженні поворотів в ожеледицю.

Шина Pirelli Winter 190 Snowcontrol має знижений опір коченню і відповідно відрізняється своєю економічністю. Два потужних центральних ряду блоків забезпечують хорошу курсову стійкість і швидку зворотний звязок. Спеціально розроблений каркас має підвищену міцність, а масивна плечова зона запобігає можливим пошкодженням і підвищує керованість при проходженні поворотів. Спеціальна система ламелей забезпечує прекрасне зчеплення і мінімальний рівень шуму. Оновлений склад гуми, надав шині підвищену ступінь еластичності в умовах різких перепадів температур. Також, значно зменшений знос шини, в результаті підвищився термін експлуатації.

Основні особливості шини Pirelli Winter 190 Snowcontrol

- спеціально розроблений малюнок протектора дозволив добитися відмінних експлуатаційних характеристик;
- унікальний гумовий склад підвищив еластичність шини, що позитивно позначилося на зчепленні і зносостійкості;
- шина володіє зниженим витратою палива і підвищеної екологічністю;
- спеціальна технологія інтерактивних ламелей забезпечує високі експлуатаційні характеристики на вологому і сухому дорожньому покритті. Підвищується рівень безпеки, і зменшується гальмівний шлях;
- широкі канавки сприяють підвищенню безпеки на мокрому дорожньому покритті, а поздовжні ребра збільшують тягові властивості на снігу.