0

Опис шини Pirelli Winter Carving Edge


Зимова легкова шина Pirelli Winter Carving Edge є логічним продовженням дуже популярної моделі Winter Carving. У порівнянні з попередницею в новій моделі були істотно поліпшені всі основні експлуатаційні характеристики, як на сухий, на і на засніженій і обледенілій поверхні. Лінійка типорозмірів була істо...

далі

Опис шини Pirelli Winter Carving Edge


Зимова легкова шина Pirelli Winter Carving Edge є логічним продовженням дуже популярної моделі Winter Carving. У порівнянні з попередницею в новій моделі були істотно поліпшені всі основні експлуатаційні характеристики, як на сухий, на і на засніженій і обледенілій поверхні. Лінійка типорозмірів була істотно розширена і починається тепер з 175 / 65R14, а закінчується на 275 / 45R20. При цьому деякі типорозміри мають кілька варіантів виконання - з шипами, без шипів, а також з підвищеною вантажопідйомністю, що дозволяє використовувати цю модель на деяких моделях позашляховиків і кросоверів.

Дизайн протектора італійської шини

Як і у попередниці, протектор даної моделі оснащений V-образним симетричним направленим малюнком, який довів свою високу ефективність в суворих зимових умовах. Як і годиться високоякісної шині Pirelli Winter Carving Edge, її протектор має класичну пятиреберний конструкцію. У центрі протектора розташовується широке поздовжнє ребро, яке за рахунок цільної конструкції відрізняється високим ступенем жорсткості. Крім цього, центральне поздовжнє ребро виконано у формі «ялинки», що є одним з найбільш ефективних рішень, що забезпечила шині чудову курсову стійкість і відмінну ефективність гальмування на засніженому і зледенілому покритті. Два інших поздовжніх ребра, розташованих по сусідству, являють собою два ряди окремих блоків. Їх масивні розміри і конфігурація, багата безліччю граней і гострих кутів, забезпечують чудове зчеплення з будь-якою слизькою поверхнею в усіх напрямках.

Ще одним безсумнівним достоїнством V-образного дизайну є великі розміри площі плями контакту. За рахунок цього забезпечується відмінне зчеплення, а завдяки стабільності його розмірів незалежно від змін характеристик дорожнього полотна - надійне поведінку в різних дорожніх умовах.

Плечові зони протектора по своїй суті являють собою два додаткових ряду блоків, що мають форму чотирикутника , розташованого поперечно відносно напрямку руху. Така будова дозволяє шині більш впевнено себе почувати при подоланні глибокого снігового покриву.

Впевненість на льоду на шинах Pirelli

Своїм прекрасним характеристикам на зледенілих поверхнях шина зобовязана цілого комплексу технічних рішень. Зокрема, протектор оснащений більш, ніж сотнею сталевих шипів, які за рахунок свого розташування формують 12 рядів, що не тільки істотно поліпшило зчеплення на льоду, але і значно зменшило шум від шипів.

Ще одним компонентом, забезпечує впевнену поведінку на льоду, стали численні звивисті ламелі, які утворили додатково величезне число гострих граней, ефективно чіпляються навіть за мікронерівності на поверхні льоду.

Третьою складовою є запатентована технологія Adaptive Compound Technology. Під цим терміном ховається інноваційний склад гумової суміші, що чудово зарекомендувала себе на попередниці - моделі Winter Carving. Відмінною особливістю цієї гумової суміші є здатність зберігати еластичність протектора на оптимальному рівні, незалежно від температури навколишнього середовища і поверхні дорожнього полотна. Таких дивовижних характеристик вдалося досягти, завдяки включенню до складу гумової суміші трьох різних видів полімером останнього покоління. В результаті шина Pirelli Winter Carving Edge залишається еластичною в дуже широкому температурному діапазоні, починаючи від плюс 7 градусів і закінчуючи мінус 40 градусами за Цельсієм.

Кільця EDGE

Основною відмінністю цієї моделі від своєї попередниці є наявність навколо поглиблень поблизу посадкових місць для шипів декількох жорстких каучукових кілець. Як відомо, під час руху по льоду внаслідок тертя протектора шини на його поверхні утворюється водяна плівка, що істотно знижує коефіцієнт зчеплення. Ці каучукові кільця, розташовані навколо шипів, легко розбивають плівку води, ніж поліпшують зчеплення шини на обледенілій поверхні.

Основні особливості Pirelli Winter Carving Edge

- Оптимізований за допомогою цифрових технологій моделювання V-подібний дизайн симетричного спрямованого малюнка протектора забезпечує чудове зчеплення навіть в самих несприятливих дорожніх умовах;
- Чудова ефективність роботи дренажної системи, яка прекрасно справляється з відведенням не тільки води, але і сніжної шуги та бруду;
- Кільця EDGE, розташовані біля місць установки шипів, розбивають плівку води на поверхні льоду, що істотно підвищує ефективність роботи шипів;
- Широке центральне ребро в формі «ялинки» забезпечує чудові показники курсової стійкості і ефективності гальмування на слизьких типах покриття.
 
зимова шина
4 956 грн
Код товару: 264714
4 956 грн
Код товару: 264714
Показ 1 - 1 з 1 товара