0

Опис шини Nokian WR A3


Шина Nokian WR A3 є зимовою моделлю, що має відмінний контакт з поверхнею. Вона володіє асиметричним, з відкритим центром малюнком протектора, який дозволяє використовувати її на великих швидкостях, при цьому не погіршується зчеплення з дорожнім покриттям. Вона має у верхній і нижній частині, спеціальний нано-шар, який ...

далі

Опис шини Nokian WR A3


Шина Nokian WR A3 є зимовою моделлю, що має відмінний контакт з поверхнею. Вона володіє асиметричним, з відкритим центром малюнком протектора, який дозволяє використовувати її на великих швидкостях, при цьому не погіршується зчеплення з дорожнім покриттям. Вона має у верхній і нижній частині, спеціальний нано-шар, який зміцнює конструкцію. Nokian WR A3 володіє зразковим якістю управління на різних дорожніх покриттях.

Технологія 3D Lock Sipe

Застосування інновації 3D Lock Sipe, що закриває блоки плечової зони зовнішньої, при зіткненні з дорогою, робить більш міцною структуру. Під час руху блоки підтримують один одного, а не рухаються. За рахунок цього запобігається рух канавки, знижуючи тепловиділення шини Nokian WR A3, в результаті чого поліпшуються її якості ходові.

Поздовжні ребра з боків мають напівкруглі канавки, які охолоджують шину, роблячи її безпечною і малошумною навіть на великих швидкостях.

Основні характеристики шини Nokian WR A3

- відмінне зчеплення і керованість за будь-яких зимових умовах;
- легке й упевнене керування на великих швидкостях;
- невелике кочення, що заощаджує паливо і зменшує викиди в навколишнє середовище.