0

Опис шини Nokian WR


Шина Nokian WR - це зимова модель, яка спеціально створена для споживачів, які живуть в країнах Центральної Європи. У процесі її розробки пильну увагу направлено було на підвищення здатності шини протистояти слашпленінгу, тобто долати сльота на дорогах.

Дані унікальні властивості, що дозволяють рухатися по сльоті, були от...

далі

Опис шини Nokian WR


Шина Nokian WR - це зимова модель, яка спеціально створена для споживачів, які живуть в країнах Центральної Європи. У процесі її розробки пильну увагу направлено було на підвищення здатності шини протистояти слашпленінгу, тобто долати сльота на дорогах.

Дані унікальні властивості, що дозволяють рухатися по сльоті, були отримані не на шкоду іншим іншим основним характеристикам шини. Вона прекрасно підходить для їзди на високих швидкостях. Навіть на мокрій дорозі показує прекрасне зчеплення, залишається стабільною і досить впевнено гальмує. Відмінні зчіпні характеристики на талому снігу досягнуті за рахунок інновацій, серед яких варто відзначити: кромка «анті-слякоть», поліровані канавки і асиметричний малюнок протектора.

Внутрішня частина асиметричного протектора гостро скошена, володіє клиноподібної формою, утворюючи кромку «анті-слякоть». Саме вона починає працювати при їзді автомобіля по сльоті, так небезпечною взимку. Кромка «анті-слякоть» швидко виштовхує важку масу з води і снігу в сторони з-під протектора. При цьому вона підвищує роботу полірованих поперечних канавок, що прискорюють очищення протекторного малюнка від сніжної шуги та води. Шина має спеціально розроблений ультрасучасний асиметричний малюнок протектора.

Ламелі і форма зовнішньої плечової зони підвищують керованість і стабільність шини Nokian WR при русі на будь-яких дорожніх поверхнях. Внутрішнє плече протектора забезпечує якісне зчеплення. Інноваційний стабілізатор є додатковою звязком між протекторними шашками, обмежуючи їх коливання, підвищує якість водіння і безпеку шини в будь-яких складних ситуаціях, особливо при прискоренні.

Показник стабільності шини досить важливий, так як безпосередньо впливає на безпеку руху. Унікальна гумова суміш, що застосовується при виготовленні протектора, містить промислове рапсове масло і силіку. Склад гумової суміші підвищує властивості шини у вологу погоду. Також вона знижує опір коченню, в результаті полегшується управління і зменшується витрата палива.

Шина має абсолютно нову систему ламелірованія. Унікальні тривимірні «ламелі-замки», підсилюють шину, підвищуючи її міцність в поздовжньому і поперечному напрямках.

Основні особливості зимової шини Nokian WR

- відмінна керованість за будь-яких погодних умовах;
- унікальна гумова суміш, що підвищує зчеплення і зносостійкість;
- спеціальна система ламелей підвищує керованість і знижує шумовий ефект.