0

Опис шини Nokian Hakkapeliitta C Cargo


Продукція, що випускається одним зі світових лідерів шинної індустрії зимова шипована шина Nokian Hakkapeliitta C Cargo була спеціально створена для малотоннажних комерційних автомобілів - мікроавтобусів, легких вантажівок і фургонів. Дана модель є модернізованим варіантом однієї з найпопулярніших зимови...

далі

Опис шини Nokian Hakkapeliitta C Cargo


Продукція, що випускається одним зі світових лідерів шинної індустрії зимова шипована шина Nokian Hakkapeliitta C Cargo була спеціально створена для малотоннажних комерційних автомобілів - мікроавтобусів, легких вантажівок і фургонів. Дана модель є модернізованим варіантом однієї з найпопулярніших зимових легкових шин цього фінського виробника.

Симетричний направлений малюнок протектора даної шини, як і інші шини лінійки Hakkapeliitta, оснащений V-образним дизайном, багатим величезною кількістю зигзагоподібних ламелей. Такий дизайн ідеально підходить шині для комерційних автомобілів, завдяки здатності рівномірно розподіляти навантаження по всьому плямі контакту, що благотворно позначається на міцності всієї шини в цілому. Крім цього, рівномірність розподілу навантаження забезпечує стабільність і надійність зчеплення незалежно від дорожніх умов. Ще однією перевагою V-образного малюнка даної шини є висока ефективність розгону і гальмування, забезпечена численними гострими крайками протекторних блоків і зигзагоподібних ламелей на їх поверхні.

Однією з ключових особливостей шини Hakkapeliitta C Cargo є форма шипа і технологія шипування. У цій моделі використовуються шипи, у яких сталевий сердечник і нижній фланець виконаний у формі чотирикутника. При цьому шипи встановлюються ромбом по відношенню до напрямку руху, чим досягається надійно зчеплення у всіх напрямках. Технологія шипування має на увазі установку шипа в замково-образне отвір, за рахунок чого вдається забезпечити правильну глибину установки. При цьому гумова суміш навколо нижнього фланця шипа відрізняється підвищеною твердістю, що дозволяє утримувати шип протягом всього терміну служби шини. Крім цього, під шипами знаходиться спеціальна гумова подушка, яка істотно знижує рівень шуму.

Основні особливості Hakkapeliitta C Cargo

- чудові тягово-зчіпні характеристики при русі по засніжених і зледенілих дорогах, завдяки оптимізованому V -образні дизайну симетричного спрямованого малюнка протектора;
- унікальний чотирикутний шип, інноваційна технологія шипування забезпечую відмінне зчеплення у всіх напрямках, а також збереження шипів протягом усього терміну служби шини.