0

Опис шини Nokian Hakka SUV


Літні шини Nokian Hakka SUV для міських позашляховиків розроблені спеціально для гравійних і піщаних доріг. Шини відкривають нові можливості для водіїв, які люблять їздити не тільки по якісних асфальтованих, але й по другорядних вибоїстих дорогах, гравію та піску. Модель розроблена спеціально для популярних сьогодні...

далі

Опис шини Nokian Hakka SUV


Літні шини Nokian Hakka SUV для міських позашляховиків розроблені спеціально для гравійних і піщаних доріг. Шини відкривають нові можливості для водіїв, які люблять їздити не тільки по якісних асфальтованих, але й по другорядних вибоїстих дорогах, гравію та піску. Модель розроблена спеціально для популярних сьогодні автомобілів класу SUV (Sport Utility Vehicle), власники яких чекають від шин, з одного боку, комфортабельності і хорошої керованості, властивих шинам для легкових машин, а з іншого боку, високої прохідності на різних дорогах.

Особливості шини Nokian Hakka SUV

- Потужні позашляховики, що мають великою вантажопідйомністю та габарити, предявляють до шин підвищені вимоги. Для забезпечення безпеки і стійкості руху по нерівних дорогах шини повинні бути, перш за все, міцними і жорсткими. Шини Nokian Hakka SUV мають міцну і надійну конструкцію.

- Асиметричний малюнок протектора забезпечує бездоганну і безпечну роботу шини як на сухій, так і на мокрій поверхні.

- Шина має інновацію - так звані «прибиральники каміння». Вони розташовуються в центральних канавках протектора і запобігають застрягання дрібних каменів в шині.

- Канавки внутрішньої плечової зони швидко виводять воду з-під колеса і, таким чином, ефективно запобігають акваплануванню.

- Для їзди по піщаних дорогах і інших мяких дорожніх поверхнях у плечовій зоні передбачені «грунтозацепи». При русі автомобіля вони чіпляються за поверхню дороги, що поліпшує тягові і гальмівні характеристики шини.

- У протекторі Nokian Hakka SUV використана інноваційна гумова суміш з силікою Nordic Cool Silica, яка розроблена з урахуванням складних кліматичних умов з сильними температурними перепадами.

- Зносостійкість шини одна з кращих. Властивості шини зберігаються протягом усього терміну експлуатації.

- Шина Нокиан Хакка SUV має подвійне кільце ущільнювача Double Mud Stopper в зоні посадки шини на диск, який продовжує термін експлуатації шини і диска. Кільце ущільнювача перешкоджає попаданню бруду, сльоти між шиною і диском.

- Індекси швидкості T = 190 км / ч, H = 210 км / год

Nokian Hakka SUV - один з кращих літніх варіантів для позашляховиків класу SUV.